stawiam za moje dzisiejsze urodzinki
ja się częstuję z chęcią i życzę Ci kochana spełnienia wszystkich marzeń i wiele radości i powodów do dumy ze strony swojej ślicznej córy
Adrianek zawsze budzi sie 2 razy w nocy???
tak
, nie wiem czemu, mam nadzieje, że mu sie to ustabilizuje niedługo
Ja byłam dziś w pracy, i jestem okropnie zmęczona
, jak wróciłam to myślałam że mi piersi rozerwie, a mały sobie w najlepsze spał
i miał to w nosie, jak się obudził to się najadł jak bączek ale tylko z jednej, bo drugiej już nie chciał dotknąć, no i kolejne 2-3 godz druga pierś musiała poczekac na opróżnienie
, pewnie po kilku dniach piersi przywykną do tak długiej przerwy w karmieniu, no i pewnie będę miała przez to mniej pokarmu
, trudno...
Miałam miłą niespodzziankę od rodziców bo bardzo się cieszyli, że wróciłam, i dużo negatywnych opinii na moją zastępczyni usłyszałam
wczoraj Agnieszka pisała, że już jest w domu, i że była na forum, poczytała, ale już nie zdążyła odpisać, bo mały ząbkuje przez co potrzebuje dużo uwagi
. A co u niej? Pisała, że ten profesor stwierdził , że jest ewenementem i jest to najprawdopodobniej zanik nerwu wzrokowego Lebera...ale kliniki nie stać na badania genetyczne i musi je biedna sama opłaciś a to kwota ok 6tyś zł
Oj ma ta kobietka z tym zdrowiem, jedyne co pozostało to mocno trzymać kciuki i modlić się aby było dobrze
Ciekawe co tam u Agi pewnie jest w Polsce i nie ma czasu nawet do nas zajrzeć
No i u pozostałych dziewczyn. Kobietki odezwijcie się