Witam.
U nas nic nowego. Kinia nadal nic nowego nie mówi. W sumie nic nie mówi. Jedyne to "mama" i "tata". Nawet "baba" nie chce powtórzyć.
Z nocnikiem nawet nie zaczynami, bo póki co staram jej się uświadomić do czego służy. I sadzam ją czasami, ale jeszcze nigdy nic sie nie pojawiło.
Ząbki ma ładne i zdrowe, więc do dentysty się nie wybieramy. Jedyne co to skierowanie wziełam do ortopedy, zobaczymy na kiedy termin będzie.
Ja mam sesje. Niestety większość egzaminów jest wtedy kiedy bede we Francji,więc bede zdawać dopiero we wrześniu 4, a na teraz jeszcze 2 mi zostały.
Od przyszłego weekendu Kamil ma już wolne więc pewnie gdzieś będziemy jeździć itd. Zobaczymy. :)
Jeśli chodzi o alergie, policzki Kinia ma lepsze, ogólnie stan skóry lepszy odkąd nie podajemy jej mleka i przetworów.
Zrobiliśmy badania, badania krwi ok, a IG całkowite przekroczone 4krotnie. Cóż, można było przewidzieć.
[ Dodano: 14-06-2011, 11:55 ]
Mam jedynie problem co do specjalizacji na studiach, może mi coś poradzicie. Praca socjalna czy nauczanie wczesnoszkolne? I co mogłabym robić po jednym i po drugim. Tzn chodzi mi o dalsze kształcenie, bo jeśli chodzi o pracę to jestem świadoma co mogę po tym robić. :)