mam nadzieję i to wielką, bo dziś jest jak dawniej. Ładnie się bawi, nie przeszkadza mi (nawet umyłam wszystkie okna), zjadła cały talerz kapuśniaku (ostatnio z apetytem też marnie)... oby tak już zostałoJa myślę,że sie pobuntuje i jej przejdzie, tym szybciej, im tym będziesz bardziej konsekwentna, więc i dla Ciebie
o kurcze... jakbyś chciała jakichś info, to na naszym wątku "grudniówek 2009" była Shiva z cukrzycą, na pewno by Ci mogła co nieco doradzić. No i niech ten wirus odpuścimam cukrzyce ciążowa
kupiłam sobie drugą pare krótkich getrów, bo zwariowac można w gaciach do kostek, teraz mam w czym śmigaćizuś_85, daj znać co kupiłaś![]()
przesłałąm ci linkajak to na dziecię wpływa???
a nie wiadomo czy któraś z nas nie będzie się wczesniej rozpakowywaławiecie co dziewczyny, zdałam sobie sprawę ze jeszcze 10 tygodni i zaczniemy się rozpakowywać
no własnie, mój poród lekarz obstawia na wrzesień, a jak będzie zobaczymy.no w sumie... wiadomo ze kocura bedzie sierpniówką wiec jej jeszcze mniej zostało
Kurcze współczuję cukrzycy i choróbska jakie cie dopadło.ja wpadłam tylko powiedzieć, że była w poradni diabetologicznej i mam cukrzyce ciążowa jak na razie dieta i 4 razy dziennie badanie cukru a za kilka tygodni kontrolna wizyta do tego złapał mnie jeszcze wirus i wymiotuje i mam straszną biegunkę
Kurcze zaraź mnie tą chęcią pracy.Ja mam tyle do posprzątania po remoncie a wszystko stoi.Jutro dostałam telefon że będą sofy a u mnie tragedia, bajzel na kółkach.No dziś przedpołudnie cudowne. Niedawno Wiki zasnęła, ja biorę się szybko za mycie podłóg, póki mam chęci, bo ostatnio z tym ciężko
No ja mam ciut więcej ale przeraza mnie że ten czas tak leci.A na początku wydawało mi się kurcze 9 miesięcy kupę czasu, kiedy to będzie , a tutaj już polowa za mną a czas goni coraz szybciej.wiecie co dziewczyny, zdałam sobie sprawę ze jeszcze 10 tygodni i zaczniemy się rozpakowywać![]()
![]()
![]()
Ta twoja siostra jakaś niepoważna i nieodpowiedzialna. Ile ona ma lat??I poraz kolejny stwerdzenie z rodziną najlepiej na zdjeciu poparło się w praktyce
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], MitziAltere, Semrush [Bot] i 1 gość