U nas dziś kiepsko pogodowo, byliśmy tylko chwilę na Rynku, bo tam jakiś festiwal, coś z jedzeniem, no i degustować można było
A potem do Kauflanda, bo sobie wypatrzyłam koc piknikowy i kupiłam
Ooo na darmowe to i ja bym się przejechała gdybym wiedziała hehehe
Jaki kocyk kupiłaś ?Pokaz fotkę , jaki duży i ile zapłaciłaś?Ja właśnie rozglądałam się dziś za takim piknikowym co ma od spodu takie coś nieprzemakalne.
Bardzo fajnie wygląda ten dywanik.
szkieletorek ja się nie gniewam, ja nie z tych, ważę ile ważę, grunt, że mężowi się podobam jak jestem okrąglejsza, a jak komuś nie pasi niech nie patrzy na mnie hihihihi:):):):)Wiem jak jest być szczupłym przy takim wzroście było że 55 kilo ważyłam i jeszcze nosiłam buty na koturnach, jezu patyczak zgarbiony do tego bez cycek, hehehe:)
No a ja normalnie ważyłam 50 kg więc jeszcze gorzej.Ale powiedziałam sobie że nie będę się więcej dołować żre taka jestem , trudno , staram się teraz korzystać z tego ze mogę jeść dużo .A innym jak nie pasuje jaka jestem niech nie patrzą.
A jak widzę jak inni potrafią pełne talerze wyrzucać tylko dlatego, ze np dziecko nie chce jeść bo nie ma chęci to mnie trafia, ja wolę zostawic i sama zjem później niż wyrzucić jedzenie.
No ja też nie lubię kiedy się marnuje. Ale zdarza się tylko że u nas nie idzie to do kosza tylko pieski zjadają lub kurkom sąsiadce dajemy.
Ale za to u Oli w domu to bardzo dużo się wyrzuca.Ja rano jak zajeżdżam robię sobie herbatkę bo czasami boli mnie żołądek i wydaje mi się że gorące mi pomaga.
Potem zmywam naczynia i sprzątam w kuchni i lodowce.Szczególnie po weekendzie jest masa rzeczy zepsutych. A jak mam wolne kilka dni i potem biorę się za sprzątanie to jest kilka serów żółtych popsutych, a oni zamiast kiedy kupują nowy stary wyrzucić to nie ładują a co niech leży.Bardzo dużo kupują jogurtów rożnego rodzaju przez co mała już nie je ich z takim apetytem i bardzo dużo przeterminuje się.W tamtym tygodniu wyrzuciłam 5 jogurtów bo były już stare.
Tak że marnotrawstwo na całego.
My mieliśmy smak na frytki i znów pojadałam jak bąk. Zaraz idę wziąć kąpiel i spać bo po obiedzie się nie zdrzemnęłam ponieważ goście przejechali .