[ Dodano: 25-06-2011, 15:45 ]
@gniecha grzybicę????ja nawet nie wiem jak się to objawia

[ Dodano: 25-06-2011, 15:46 ]
no i wyobrażam sobie, że sama z dwójką maluchów i pies to jest roboty, a kiedy mąż wraca????
To wygląda jak podrażnienie bardzo czerwona pupa ,ale są takie pryszczyki mocno czerwone i to oznacza grzybicę i tego samym zwykłym kremem do pupy nie zwalczysz niestety trzeba specjalny no i walczę@gniecha grzybicę????ja nawet nie wiem jak się to objawia![]()
Kwestia przyzwyczajenia pewnie bo są kobiety co samotnie wychowują dzieci ,ale ja mimo ,że i tak wszystko sama prawie robię to gdy tatuś jest jest mi psychicznie lżej no i z psem nie muszę biegać a ona z tęsknoty co noc siusia pod drzwiami wrrrrr dobrze ,że tam kafelki mamy nie dywan ehhh ale roboty mam po uszyno i wyobrażam sobie, że sama z dwójką maluchów i pies to jest roboty, a kiedy mąż wraca????
Zuzanka miała to przy okazji pleśniawek, bo jej się przeniosło i faktycznie miałam smarować chyba ze 3 czy 4 tygodnie żeby to zeszło, na szczęście miała tylko kilka malutkich wyprysków, więc nie cierpiała z tego powodu. A udało mi się tylko przypadkiem, bo przy okazji wizyty mówię, a niech zerknie Pani doktor co to jest, bo przecież nie leży w kupie, sudokremu daję że pupa biała a to nie schodzi i nie schodzi. No i jak się okazało to też zakażenie grzybicze. Ponać można po tym, że ciężko się krem z tego zmywa i krosteczki mają czasem taki kołnierzyk ze skórki.tego samym zwykłym kremem do pupy nie zwalczysz niestety trzeba specjalny no i walczę
hehe, ale one już chyba nie biorą sobie na głowę psasą kobiety co samotnie wychowują dzieci
I starszym nieraz się zdarza, czasem jak się przyśni że do toalety idziemy i siup. A maluchowi tym bardziej. Niech synek szybko wraca do zdrowia, a mąż do domu. U nas przyszły tydzień szykuje się napięty, bo u męża w pracy festiwal prękości, więc pracy będzie po uszy i cały weekend praktycznie z życiorysu.synek starszy posiusiał się w nocy w łóżku
a co to takiego????bo u męża w pracy festiwal prękości, więc pracy będzie po uszy i cały weekend praktycznie z życiorysu.
No u nas też od dwóch dni nieźle daje. Ale w końcu można założyć dzieciom letnie sukieneczkiNo co z Wami?Dzieci czas wasz totalnie pochłonęły co? Ja też tylko na chwilkę .U mnie upał 35* w cieniu
hej!! my już po wczasach. Było super
U nas podobnie, całowanie po szyjce jest zawsze przed kąpielą. Zuzia chyba już wie, bo jak tylko biorę ją na ręce żeby przenieść do wanienki już kuli szyjkę i się cieszyWojtuś słodki i uwielbia jak się go całuje po szyji - piszczy wtedy i cieszy się w głos
Generalnie mnóstwo samochodów, zarówno tych najnowocześniejszych i najszybszych, jak i starych klasycznych (oczywiście odpicowanych na bóstwo - Anglicy kochają się w zabytkowych samochodach), jakiś rajd jest po drodze, dużo osobiostości, no i ogólnie duuuuużo ludzi. Hotel pełny, więc stąd mąż ma trzy dni 7-18. Pewnie jak przyjdzie do padnie jak długia co to takiego????
Superpewnie wypoczęta co?Ja jeszcze wczasy mam przed sobą .hej!! my już po wczasach.
Brawo ja też wspominam super chrzciny i rzeczywiście tego dnia jakby szybciej wszystko leciało a szkoda.ej, my pop chrzcinach, imprezka się udała, mały grzeczny a wszyscy nim byli zachwyceni
tfu tfu odpukać jest coraz lepiej a specyfiki jeszcze nie dotarły z Polski chyba się pupa wystraszyła hehe .@gniecha, jak tam pupa Stefcia????lepiej???
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość