my jeszcze nie, ale ciągle wybywamy z domu :), zaraz jedziemy do mojej mamyWypoczywacie juz?
no to super, że się dostałaMłoda dostała sie do złobka wiec od września będzie chodzić.Super bardzo sie ciesze ze sie nam udało

Miłego dnia!

normalnie sie nie dostanie bo teraz jest komputerowa rekrutacja i rocznik ją nie puści, można by kombinować cos załatwiać ale jak sie dostała do złobka to nie bede nic robic tylko za rok złożymy papiery do przedszkola.a do przedszkola nie mogłaby już iść??
to zależy ile masz urlopu wypracowanego 20 czy 26 dni? Wtedy masz 1,5 lub 2 dni za każdy przepracowany miesiącnie wiecie przypadkiem ile przysluguje wolnego jesli pracuje od kwietnia? chcialabym wziasc sobie kilka dni wolnego i nie wiem czy moge????
tez sie własnie przymierzamy do zakupu bo na tym 3 kołowym to ciężko dziecku samemu pedałowac on jest raczej dla maluchów do pchania Mała ma w tym miesiącu imieniny wiec może zrobią dziadki zrzutkę a ten 3 kołowy sprzedam na allegro i jej kupimy większy taki cos jak wy kupiliście bo chcemy jej zabrać nad morzekupilismy malemu rowerek taki maly BMX 4-kolowy
narazie jeszcze nie, zobacze jak się Emi w złobku zaklimatyzuje a potem chyba wróce tylko chciałabym na 3/4 lub 1/2 etatu bo wtedy mnie nie moga zwolnic przez rok a mój etat jest zlikwidowany wiec jakbym wróciła to na pewno dostane wypowiedzeniewiec planujesz wrocic do pracy?? od wrzesnia?
to i tak nie drogo jak na prywatnemusialabym placic 500zl bo to prywatne
nie wiecie przypadkiem ile przysluguje wolnego jesli pracuje od kwietnia? chcialabym wziasc sobie kilka dni wolnego i nie wiem czy moge????
tez myślę, że masz 2 dni za każdy przepracowany miesiąc1,5 lub 2 dni za każdy przepracowany miesiąc
kupilismy malemu rowerek taki maly BMX 4-kolowy
Szymek dostał na roczek taki trzykołowy, ledwo się trzyma, ale na ten rok wystarczy, na przyszły rok kupimy mu większy i masywniejszy,tez sie własnie przymierzamy do zakupu
będziemy trzymać. a ja mam juz ustalone testy na 11. 07. takze trzymajcie kciuki
pamiętamyMam nadzieję, że jeszcze mnie pamiętacie
superOficjalnie informuję, że pozbyłam się już 14 kgi nadal chudnę
.Dzieci rosną. Szymon zagaduje nas na śmierć
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość