wszystko możliwe zreszta ważne ze kasa wpływa a już od kogo to mniej ważneTak, ja mam tak samo. Oni sie pewnie jakos rozliczaja z ZUS

No właśnie u nas jest ponad 500 osób i moja ciocia jak była na chorobowym to pierwsze zwolnienie zanosiła do pracodawcy a następne do ZUSu,ale nie wiedziałam że to zależy od ilości pracownikówktóre zatrudniaja mniej niż ileś tam osób (40?), moze wtedy faktycznie do ZUS-u trzeba bezposrednio zaniesc?
 polsat cyfrowy nam się chyba zepsuł bo non stop jest brak sygnału, internet też ledwo chodzi, dobrze że jeszcze na Operze da się coś otworzyć bo na explorerze jest kaplica
 polsat cyfrowy nam się chyba zepsuł bo non stop jest brak sygnału, internet też ledwo chodzi, dobrze że jeszcze na Operze da się coś otworzyć bo na explorerze jest kaplica   na polu leje jak z cebra więc chyba tylko pozostanie mi pójść spać
 na polu leje jak z cebra więc chyba tylko pozostanie mi pójść spać  

mnie dziś nie bolą ale nie mogę na nie patrzeć są takie dużeOszaleć chce tak mnie boli prawa pierś dzisiaj:(:(:(
 a to dopiero początek
 a to dopiero początek 
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość