hej, mały coś marudził wieczorem, nie mógł zasnąć, ale już śpi
Ola zasypia, jaka błoga cisza . teście pojechali na działkę
tabogucka pięknie Ci syn rośnie
a lactinatal...heh widzisz ja biorę podwójną dawkę, niestety nic nie działa, chyba będę musiała pogodzić się z tym, że kończy mi się mleko
a jak tam gość???mam nadzieję, że chociaż nie wszczyna awantur
patrycjaaa, a widzisz u mnie jest na odwrót. teścia nie trawię. To taki pantoflarz, że większego nie znałam
Aniaaa fajnie, że udało Wam się zaszczepić Martynkę. A zdjęcia super, najbardziej podoba mi się to jak śpi tak słodziutko w foteliku
na wypadające włosy polecam inneov gęstość włosów. ALe żeby zobaczyć efekty trzeba łykać to minimum 3 miesiące. drogie to jak diabli, bo miesięczna kuracja kosztuje około 80 zł, zresztą zależy gdzie ja zamawiam przez internett, to mnie wychodzi 60 nawet niecałe. Przed ciążą zainwestowałam w to. łykałam skrupulatnie i nie wierzyłam bardzo w to co pisali na ulotce. Gwarantują tam odrost włosów. I to faktycznie działą!!!!po dwóćh miesiącach miałam mnóstwo króciutkich włosków przy skórze
także warto. No i dercos też jest extra, ale to już droższe, bo kuracja na 14 dni kosztuje ponad 100 zł . Ale fajny jest też radical w ampułkach ładnie pachnie ;koszt tookoło 30 zł. Ja wypróbowałam wiele z tych preparatów, bo mam marne włosy. Najlepiej kupo
wać w ampułkach wszelkie preparaty do włosów, bo są najbardziej skoncentrowane.
ale ma słabą główkę a dokladnie napiecie tułow głowka
a czym to się objawia?????
[ Dodano: 01-07-2011, 22:04 ]
aga216 ale zdolna jest Twoja Paulinka. szybko się rozwija
Mat już od kilku dni potrafi przekręcić się z plecków na brzuszek
zaraz napiszę więcej, bo Mały chyba chce jesć
[ Dodano: 01-07-2011, 22:19 ]
co do kasy
tabogucka masz całkowitą rację. W małżeństwie nie ma moje twoje tylko wszytsko wspólne. Mój M. nigdy nie użył wyrażenia moje pieniądze, ba nawet się pyta czy coś może sobie kupić, zwykle jakąś drobnostkę, ale pyta, pomimo, że to on zarabia. I zawsze kiedy zapytam, czy mogę sobie coś kupić to pozwala.A kosmetyki kocham!ale nie kupuję drogeryjnych badziewów tylko specjalistyczne w aptece, bo w urodę trzeba inwestować
powinnaś mu zwrócić uwagę, że chyba zapomina, że jesteście małżeństwem. No nie na miejscu to bardzo, że na siostrę nie żałuje tyle pieniędzy, a Tobie wypomina jakąś bluzkę, czy krem :ico_puknij:tymbardziej, że to twoja rodzina pomogła Wam się urządzić.
a siostra nakupila sobie ciuchow tyle w Londynie ze az torbe podrozna musiala ode mnie pozyczyc zeby sie spakowac...
już jej podaruj tę torbę, bo nie daj Boże będzie chciała przyjechać i zwrócić