hej kobietki
ja jak zwykle po kilkudniowej przerwie, ale ciągle brak czasu
dziś i pogoda brzydka i klientki chyba się umówiły i dały mi dzień wolny , za to jutro cały dzień to się wyrówna
wziełam się dziś za porządki bo gdzie nie ruszyłąm to kurzu masa, i Lolkowe zabawki przebrałam i poukładałam ,
a ile skarbów Lolek odkrył
rozgadał sie już fajnie i co chce to powtarza , ale jak nie chce to nie i koniec
nocnikowanie nie bardzo nam wychodzi , tzn jak rano wstaje i go posadze to jest i kupa i siusiu , ale w ciągu dnia nie chce słyszeć o siedzeniu na nocniku
no ale nie nalegam , czekam do upałów to go puszczę na podwórko i niech się posikuje
co jeszcze
musiałam oddać moje nowe , drogie butki do reklamacji bo były źle zrobione i w jednym bucie nienaturalnie stopa się układała i wogóle był spiep.....y,
ale co najlepsze to na wstępie koleś w sklepie powiedział mi że reklamacja będzie nie uwzględniona
wkurzyłam się nie na żarty i zrobiłam niezła awanture , skonsultowałam się z rzeczoznawcą i ocenił że jeden but jest źle zrobiony i są podstawy do reklamowania , ale widząć zjakiej firmy są buty to pewnie nic nie wskuram i chyba trzeba będzie się udać do rzeczkia prawkonsumenta,ale czekam 14 dni na rozwój wydarzeń ,
najgorsze że została bez butów a mam wesela i wogóle nie uśmiecha mia sięwydawać kasy na drugie
matikasia,
Magda33, fotki rewelacyjne , obie laseczki że hoho
isia pięknie wyglądałąś i Olisia rówież , fajnie że wszystko już masz za soba i że się udało bo tak się denerwowałaś
Ciekawe ile nasikała pod siebie.
hihi fajnie to brzmi
my ostatnio mieliśmy taka małą klientkę w salonie , stała sobie i nagle mówi Ola siusiu , tata ją bierze do toalety a ja mówię , że chyba już po wszystkim bo spodenki mokre i w miejscu w którym stała zostałaokazała plamka
my 8 też skoczymy sobie na dłuższy weekend do Zakopanego , bo musimy odwieść Alę na kolonie i mamy możliwość zostania za friko , to szkoda nieskorzystać
no to hcyba na tyle narazie , może uda mi się jeszcze zaglądnąć