Gaga jeju jak fajnie macie już dwa ząbki
zazdroszcze, też już chciałabym żeby wyszły Adrianowi, no ale chyba musi go konkretnie wymęczyć zanim wyjdą
Aga witaj, fajnie, że wróciłaś i że wypoczynek udany
, a córcia superaśna i jaka już duża
, no i bzyczek najlepszy
.
Co do mojej pracy to rodzice moich dzieci byli prosić dyrke żebym ja była w przyszłym roku, a jej się podobno bardzo zrobiło głupio i powiedziała, że bedzie mnie miała na uwadze
. Ale ja się nie łudze, gdzie ta jej córunia będzie roboty szukała, jak wie, że ciepły stołeczek czeka na nią u mamusi w szkole
.
Jeśli chodzi o Adriana, to jeszcze wczoraj było dużo brzydkich, śluzowatych i z krwią kup, ale dziś była o 2 w nocy, a potem ok 14, więc już jest ich mniej i jesteśmy pod stałą kontrolą pediatry, która twierdzi, że musi się dobrze oczyścić, żeby zszedł ten wirus z niego i musimy być cierpliwi
Agnieszka zaglądaj częściej, fajnie, imprezka się Wam szykuje
. Napisz nam jak tam te Twoje badania, będziesz je robić? Trzymam mocno za Ciebie Kochana kciuki
Jutro ostatni dzionek w pracy i wakacje
7 zaczyna mi się zjeżdżać rodzinka na 90 urodziny do dziadka, ma przyjechać ok 80 osób, więc pewnie u mnie też ktoś o nocleg będzie chciał zachaczyć
. Przyjeżdżają kuzyni, którzy mają zespół muzyczny taki na wesela, więc będzie fajnie
Nasza rodzinka rozproszona po całym świecie i dziadka ur to taki pretekst do spotkanie raz do roku