zabezpieczacie się
tylko prezerwatywy. Nie chce tabletek, bo zanim trafie na takie, które bedą mi pasowały to zrobi się ze mnie szafa trzydrzwiowa
, mam skłonności do tycia i się boję
. Po urodzeniu Oliwci też używaliśmy gumek, i dodatkowo uważaliśmy , no i wpadki nie było
, teraz też zaryzykuję
. na dniach mam iść na kontrolę po zrobionej nadżerce do gina to się zapytam jakie jeszcze inne metody antykoncepcji mi proponuje, zastanawiałam się nad plastrami, ale czy są aż tak skuteczne?
Jeśli chodzi o spiralę, to ja bym jej sobie nie założyła, bo słyszałam (choć nie wiem ile w tym prawdy
)że jedna kobietka sobie to założyła i tak czy siak zaszła w ciążę i jak się potem okazało to ta spirala wkręciła się gdzieś tam w dziecko i było problem
.
Mój mężuś był dziś w nocy rozwozić jakieś weselicho, i wrócił o 6 rano, dam mu jeszcze pospac do 12 i go budze, bo na zakupki chcę dziś jechać, bo w lodówce echo
. Ale tak mi sie nie chce bo leje i leje
, jak myślicie będzie w tym roku jeszcze lato? Pytam bo mamy zaplanowany wyjazd w góry 25 i mam nadzieje, ze pogoda nam dopisze
Aha i zapomniałam Wam jeszcze napisać co mój mały skarb wyprawia
, normalnie szalony i ogromnie ruchliwy chłopak z niego
. Jak go polożę w macie to raz z pleców na brzuch, z brzucha na plecy
i to w takim tempie potrafi się majgać, że strach go na chwilkę zostawić. A jak go wlożę do łóżeczka i np nakręcę karuzelę to tak wariuje, że ostatnio rozkompletował karuzelę pociągając za nią, poodwiązywał ochraniacze przy łóżeczku, i nawet ostatnio złapał za szczebelki i tak się podciągnął że uklęnoł na kolana
, okropnie się wystraszyłam i do niego dobiegłam, bo z klęczka to już nie potrafił wrócić do normalnej pozycji
. Normalnie jak nie śpi to nie jestem w stanie nic przy nim zrobić
, a ja mam jutro egz z teorii na prawko i pewnie go zawale, bo brak czasu na naukę
[ Dodano: 03-07-2011, 10:47 ]
Gaga widać w tym samym czasie posta pisałyśmy
Po południu sadziłam kwiatki,
super moment na kwiatki przed deszczem
Nie chcę już brać absolutnie żadnych hormonów, bo ich skutki uboczne ujawniają się dopiero po wielu latach.
dokładnie tak uważam
nazywa się Pearly, jest to komputer cyklu. Ewentualnie na jego droższą wersję Lady Comp
a ile to kosztuje? i jak to działa?