Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

06 lip 2011, 11:30

wiolaw Kuba ma astme i uczulenie na pylki, ale dokładnie nie wiadomo jakie,jutro wreszcie będzie miaąl testy, a Michał ma jakąs pokarmowa ale też na razie nei udąlo się ustalic na co. Na pewno bananny i coś jesczez

Kasia oj to żeczywiście nieciekawy powrót. Widzę, ze wyjazd mimo to udany a i planów wiele macie :D

Kurcze i ja mam wesele za tydzien, a butów nie mam :( i nic mi nie odpowiada. Każde mnie cisna i uwierają. Najchetniej to bm pposzla w japonkach:/

Kasia90
Zrobiłem Magistra z forum!

06 lip 2011, 11:50

Kilolek powiem Ci szczerze, że ja byłam w butach na obcasie w kościele i potem na chwile na weselu, jak latałam za Kingą w tych butach to mi zbrzydło i łaziłam w czarnych balerinkach. :) Także polecam ten sposób.

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

06 lip 2011, 12:36

Kasia90, super rozwiązanie
ja pamietam po slubie swoim cywilnym (4/5 miesiąc ciąży) na przyjęciu tez juz po godzinie miałam dosc butów na obcasie wiec latałam w beżowych balerinkach, a po 4 godzinach wogóle sie przebrałam w spodnie i bluzkę

Awatar użytkownika
matikasia
Trzy tysiące lat minęło...

06 lip 2011, 12:46

Ja też zawsze śmigam jak jest wesele w obcasach a potem przebieram na płaski obcas, a latem na sandałki.

Awatar użytkownika
wiolaw

07 lip 2011, 00:33

witanko

Kasia90, powrót z przygodami ,ale dobrze że wszystko skończyło się dobrze
z opisu widać, że pobyt intensywny ale udany , super że Kinga się sprawdziła na wyjeździe :ico_oczko:

a czemu musicie płacić za badania, może niech ci pediatra przepisze te badania i uda się zrobić bezpłatnie ,
my też mamy zlecone badania , tyle że my zrobimy w klinice za frieee :ico_oczko:
Ja też zawsze śmigam jak jest wesele w obcasach a potem przebieram na płaski obcas
a ja mamtakie wygodne butki na obcasach i to bardzo wysokich ,że mimo iż nie wyglądają już zbyt ciekawie to na wesele idealne ,azawsze inaczej noga wygladana obcasie :ico_oczko:
jutro wreszcie będzie miaąl testy
to dobrze, zawsze lepiej wiedzić na co jest uczulenie

a u nas dziś kolejny mokry dzień ,
mam nadzieje że od soboty będzie troszkę słońca , bo siedzień w pensjonacie w górach nie uśmiecha mi sie

ja prawie spakowana , jeszcze jutro jakieśostatnie dopakowania i można ruszać ,
jeszcze tylko troszkę popracuję , jutroi w piątek i na wieczór wyjazd :ico_oczko:

Kasia90

07 lip 2011, 07:34

z opisu widać, że pobyt intensywny ale udany
Do tego stopnia intensywny, że drugiego tygodnia takiego "odpoczynku" chyba bym nie wytrzymała. :P
Ale jak na tydzień to było super, tylko bardzo zmęczona byłam. Ale najgorsze teraz zaległości w szkole.
a czemu musicie płacić za badania, może niech ci pediatra przepisze te badania i uda się zrobić bezpłatnie
My też mamy niektóre badania bezpłatnie, właściwie większość, ale to są jakieś inne testy mieszane i jakieśtam pediatryczne czy coś. W każdym razie zwyklych testów takim maluchom nie wolno i to jest na krwi z żyły. Będą sprawdzać różne składniki pokarmowe i oddechowe (chyba tak to sie mówi).
azawsze inaczej noga wygladana obcasie
Tia, wiem coś o tym, jestem mała, krótka i przygruba, a obcas fajnie nadaje takiej smukłości. :) No, ale jednak latać za Kinią w obcasach mi się nie chciało.
a u nas dziś kolejny mokry dzień ,
U nas o dziwo dziś wyszło słońce. Mam nadzieję, że tak zostanie, bo nie mogę się odnaleźć w praniu.
i na wieczór wyjazd
Udanego wyjazdu i odpoczynku i czekamy na zdjęcia i relacje. :D

Awatar użytkownika
matikasia

07 lip 2011, 14:32

U nas piękna pogoda. Nawet za duszno było. Wybrałam się z dziećmi do pobliskiej miejscowości 2,5 km na lody. Połaziliśmy po sklepach. fajnie było. Potem z powrotem i mała padła jak kawka.

Kasiu potworne masz kompleksy :ico_sorki:

Szczepiła któraś z was już dziecko na pneumokoki?
Ja chciałam zaszczepić małą teraz w Niemczech, bo tu taniej, ale doczytałam na necie, że 1 dawka jest po 2 urodzinach, a po 1 to już 2 dawki. Zaszczepię ją chyba jak na ferie przyjedziemy.

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

07 lip 2011, 20:33

Szczepiła któraś z was już dziecko na pneumokoki?
ja szczepiłam jeszcze przed pierwszymi urodzinami, jak Zosia była maleńka (3 lub 4 dawki)

dziś poprawiłam sobie humorek zakupami, kupiłam dwie bluzki i spódnicę w Zarze przecenioną z 150 pln na 50 pln :ico_szoking: kiedyś mi się podobała, ale za droga jak na prostą spódnicę, jednak dziś nie odpuściłam :ico_oczko: Zosi kupiłam jeansy, sweterek, tunikę i spódniczkę. Jutro jedziemy na piknik rodzinny organizowany przez moją firmę, więc trzeba się wystroić :-D

poza tym byłyśmy dzis na wizycie kontrolnej i okazało się, że moją Zosieńkę dopadła szkarlatyna, w poniedziałek miała straszną wysypkę, ale już ok i możemy wychodzić z domu i cieszyć się z wakacji :ico_brawa_01:

Kasia :ico_brawa_01: za udany pobyt w Paryżewie :-D (tak mówi moja kumpela która mieszka tam na stałe), pięknie wyglądasz, juz się naprawdę dziewczyno nie odchudzaj :-)

Kasia90

07 lip 2011, 23:36

potworne masz kompleksy :ico_sorki:
I jestem tego świadoma. :P
kupiłam dwie bluzki i spódnicę
:ico_brawa_01: Udane zakupy to nie lada wyczyn.
za udany pobyt w Paryżewie
:ico_sorki:
pięknie wyglądasz, juz się naprawdę dziewczyno nie odchudzaj
Na zdjęciach można baaardzo dużo rzeczy ukryć, ale dziękuję. :)

Awatar użytkownika
wiolaw

08 lip 2011, 00:36

ja po bardzo ciężkim dniu zaglądam,bo jutro to już napewno nie dam rady
to jest na krwi z żyły. Będą sprawdzać różne składniki
dokładnie te badania robi się z krwi ,
tylko że od P zpracy mają bardzo dobre warunki wynegocjowane w klnice i wszystko jest darmowe :ico_haha_02:
potworne masz kompleksy

I jestem tego świadoma. :P [/quote
: a nie powinnas mieć takich kompleksów :ico_nienie:

Magda33, fajnie że humorek poprawiony zakupkami
całuski dla Zosieńki , niech już nam nie choruje i udanej zabawy na pikniku :ico_haha_02:
U nas piękna pogoda.
i u nas juz dziś było pięknie :ico_brawa_01:

dobra uciekam spać , bo jutro znów cięzki dzień mnie czeka i cała noc jazdy ,ale od soboty wypoczywam ,krótko ale zawsze to coś :ico_oczko:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”