szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

08 lip 2011, 21:03

szkieletorek, jakie porzadki :ico_oczko:
U nas to normalne.
I nawet mój P zaczął lubić czystość bo jak jesteśmy u kogoś dłużej , na kilka dni to mówi kurcze do brze jechać do domu tak czyściutko tutaj mamy.
Na szczęście na razie nie bałagani mi i nie przysparza więcej pracy, jak poproszę to pomoże choć mało go w domu. Ale rzeczy typu zostawione ubrania skarpetki czy coś jeszcze nie miały miejsca.
Tylko że my dopiero 2 lata po ślubie więc jeszcze może się zmienić.
Mnie ciągle taka jedna ciocia choć nie tylko ona gadają że zobaczysz chłop po roku czy dwóch się zmieni, będzie to robił tamto, będzie cie w nonono miała, będzie bajzel robił itp rzeczy.Kurcze nie wiem jak będzie ale nie lubię kiedy ktoś mi tak mówi . Może akurat tak nie będzie .Może jakoś da się dogadać i by druga osoba rozumiała i pomagała. A może jestem po prostu młoda i naiwna i będzie tak jak mówią.

[ Dodano: 08-07-2011, 21:04 ]

o sa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
No to już cie pewno nie będzie cały weekend.

Ja tez nie lubię kiedy mama wydzwania jak gdzieś jedziemy ale jak P jedzie sam gdzieś to sie martwię o niego bardzo, on wie że co jakiś czas am ma dać chociażby syg albo zadzwonić.

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 lip 2011, 21:07

A może jestem po prostu młoda i naiwna i będzie tak jak mówią.
mysle, że nie. Jeśli jest czyściochem to będzie, mój P też bardzo lubi porządek :ico_sorki: , i czasem jak tylko ma wolne to pomaga mi w sprzątaniu, zresztą jemu dużo lepiej to idzie niż mnie :ico_haha_01: .

Ale za to wode na herbate przypali :ico_haha_01:

ok zmykam do sprzątania :ico_sorki:
papa

zresztą może jeszcze przed samym snem zajrze :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lip 2011, 21:07

buzok14, jaki słodki przystojniak :ico_brawa_01:
szkieletorek, jeszcze troszkę i przytulisz dzidzię :ico_sorki:
a mnie mój mąż ciśnienie podniósł i też jakoś się utyrałam sprzątaniem i zakupami i jestem jakaś taka bleeee :ico_oczko:

szkieletorek

08 lip 2011, 21:37

A może jestem po prostu młoda i naiwna i będzie tak jak mówią.
mysle, że nie. Jeśli jest czyściochem to będzie
No mój tak sam z siebie raczej nie pomoże chociaż teraz jak jestem w ciąży to coraz częściej się zdarza czy mi coś pomoc. I ciągle wysłuchuje kazania że mam sobie odpoczywać, nie przemęczać się itp rzeczy. Miłe to jest bardzo :)
Ale za to wode na herbate przypali :ico_haha_01:
hehe czyli każdy jest w czymś dobry . Twój jak piszesz dobrze sprząta a mój za to rewelacyjnie gotuje.Choć nie ma za wiele czasu. A może i czas by znalazł tylko że kuchnie dzielimy z rodzicami i wiecie jak to jest , nie lubi gotować kiedy mama szczególnie jest bo zaraz się wpieprza .
ok zmykam do sprzątania :ico_sorki:
Chce ci się o tej porze sprzątać?

Ja właśnie skończyłam myć podłogi. Zrobiłam sobie bułeczkę z masełkiem i wcinam z serkiem wiejskim.Ostatnio jem go codziennie jakąś fazę na niego mam.

Męża nie mam , coś z bratem naprawia i będzie baardzo późno , siostra w Krakowie ostatni egzamin dziś ma .No i siedzę sama więc może wy chociaż towarzystwa dotrzymacie.

elibell
4000 - letni staruszek

08 lip 2011, 22:34

szkieletorek, a te ciotki co ci tak gadają, że po roku czy dwóch wszystko się zmienia to chyba zazdrosne, że takiego masz męża dobrego:) Nie ma reguły, jak ktoś się nauczy porządku wokół siebie to go robi, mój mąż gotuje wysmienicie i sprżata i dzieckiem się zajmuje itp itd, nie mogę narzekać, a gorzej było wcześniej, mniej robił, ale wypracowaliśmy sobie swoje własne zasady i jest ok:)

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 lip 2011, 23:28

chociaż teraz jak jestem w ciąży
jaq jak byłam w ciąży to nawet raz podłóg nie myłam tylko ciągle P. Kurcze dobrych tych chłopów mamy, a czasem i tak lubimy na nich ponarzekać :ico_haha_01:
Chce ci się o tej porze sprzątać?
wcześniej pisałam, że w ciągu dnia piekłam i gotowałam no i dzieci i ze sprzątaniem się nie wyrobiłam :ico_sorki: , jak p przyjechał z pracy to uspaliśmy dzieci i własnie skończyliśmy sprzątanie :ico_brawa_01:

Ok zmykam lulu :ico_spanko:

Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lip 2011, 06:02

a ja witam o poranku z moją ptaszynką nieśpioszką :ico_oczko:
oj kawy potrzeba kawy :ico_sorki:
ale macie fajnych mężów :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

09 lip 2011, 09:54

witam z :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa:

ja juz ogarnełam z grubsza chatkę a moi jeszcze spia :ico_olaboga: :ico_olaboga:

szkieletorek

09 lip 2011, 10:50

szkieletorek, a te ciotki co ci tak gadają, że po roku czy dwóch wszystko się zmienia to chyba zazdrosne, że takiego masz męża dobrego:)
No ta jedna co najwięcej gada to fakt ma męża hmm jak to nazwać no nieroba strasznego.
Gotowanie sprzątanie to heh dla niego ujma nigdy nie robił tego i nie zrobi. Tak samo pranie nastawić, rozwiesić, skosić trawę na podwórku , drewno jak zakupią to ona wszystko rąbie.
Tak że ona wszystko robi i może dlatego tak mówi. On to tylko pracuje a jak wraca z pracy to jest zmęczony i właśnie wymaga od niej by mu wszystko podawała a nie by on musiał jeszcze pracować.
Chyba bym oszalała przy takim mężu. Jak kiedyś jego zona była w szpitalu to nie umiał się dziećmi zająć, nie przewinie bo mu śmierdzi, dzieci nie nakarmi bo nie umie gotować. Nie wykapie no nic .
Ja wtedy tam siedziałam od rana do nocy i wszystko robiłam.
Jedynie potrafi wybrzydzać że nie lubi zup i warzyw, i jak się rozbiera to tam gdzie stoi zostawia ubrania.

[ Dodano: 09-07-2011, 10:50 ]
a ja witam o poranku z moją ptaszynką nieśpioszką :ico_oczko:
Kurcze masz rannego ptaszka widze:)

Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lip 2011, 12:30

szkieletorek, ło matko co za chłop :ico_olaboga: a jakoś tak mi się trafiło i to x2, zresztą ja sama jakaś taka poranna zawsze byłam a teraz dużo bym dała za pospanie :ico_oczko:

Wróć do „Pozostałe”