musze sie rozejrzec za tymi laktatorami

nie mam jeszcze łóżeczka. Kołyska wystarczy do 5miesięcy, a potem kupię łóżeczko.nina a procz kolyski masz normalne lozeczko?bo czytalam ze taka kolyska to gora 2-3 m-ce posluzy a potem juz jest niebezpieczna dla dzidzi
A co do laktatora to ja jeszcze nie kupowałam, bo koleżanka mi powiedziała, że nawet nie wiadomo czy uda mi się karmić
jestem jestem, katurlam sie powoliA i Beti dzisiaj nie było! czyzby ją coś wzięło? Miała czekac na mnie
ha ja odsypiam nocki w dzień i tak to wygląda... dzisiaj miałam ta mozliwośc bo teściowie byli tak wspaniałomyslni, ze zabrali Kube do siebie do wieczora ... dobre i to ... więc po południu usnęłam tak na godzinkę i jest ok , ale strasznie pełna jakas jestem... co prawda najadałam się moreli bo takie pyszne sa , ale duzo już nie moge zjeść bo zaraz mnie kłóje w boku i jestem pełna a brzuch t nie worwk i już mi sie nie rozciągnie. Moija Maja malutko sie rusza bo pewnie nie ma już miejsca a brzuch mam taki twardy jak skała no i ogólenie do duszy moje samopoczucie.A ja juz bym tak bardzo chciała, wygladam jak zombi bez tego normalnego spania. A Ty jak ze spaniem Zirafka?
no z moich obserwacjio wynika, ze następna powinna być Beti a ja zaraz po niejciekawe która następna -
ja mam w czwatek wizyte i mam nadzieje, że mi powie: 7 cm rozwarcia, piorunem prosze do szpitala, jutro mam wizyte u lekarza - ciekawe co powie
ja tez kimnełam w dzien, jak odprowadziłam mistrzunia do przedszkola, ale tylko tak z 30 min. I tez jestem jakas pełna, nadmuchana. Mały sie tak jakos leniwie rusza...więc po południu usnęłam tak na godzinkę i jest ok , ale strasznie pełna jakas jestem.
7 cm rozwarcia, piorunem prosze do szpitala
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość