u mnie tak zapowiadali ze beda Mile zabierac chociaz na dzialke, a wzieli ja raptem 1 raz i cisza
a u mnie to samo ... pamiętam jak urodziłam Kubusia i teściu powiedział "dziecka za nic nie oddam do żłobka"... to na tym się skończyło n atym jego powiedzeniu, w sumie od poczatku roku byli u nas raptem ze 3 razy w tym 2 razy po tym jak Kuba noge w szprychy włożył, ale to temat rzeka i nie bede pisac bo szkoda moich nerwów... wczoraj go wzięli na pól dnia i pewnie na pól roku maja z głowy przybawienie dziecka, a teraz przeciez tak by mi sie chwilka wytchnienia przydała, zreszta moja mama podobnie odkąd kupiła sobie działkę to tylko nią żyje i nawet się nie zapyta czy moze mi pomóc albo co... umieszx liczyć? licz na siebie!
A mam pytanko czy depilujecie się do porodu? Mam na mysli tego naturalnego, bo do cc to chyba nawet obowiązkowe, nie?
ja to jestem na bieżąco wygolona bo w razie W jestem gotowa
Oj ale się tu dzisiaj wydarzylo , ale po kolei....
o ja..cie..ale fajnie..wielkie gratulacje dla martasz i uskrzydlonej :
Grtulacje dziewczyny i jak fajnie macier, że już jesteście po wszystkim
Kurcze coraz mniej nas zostaje, no cóż na kazdą z nas przyjdzie pora - weszło to i wyjdzie co?
USKRZYDLONA i śliczny ten Twój synek jak z obrazka ... cukiereczek do schrupania
no cudny
[ Dodano: 13-07-2011, 15:07 ]
Ja widzę ze tutaj to nikt nie doczekał jak na razie do terminu porodu[/quote
podejrzewam, ze ja doczekam hahahaha a nawet i po terminie jeszcze bedę.