Hejka.
Ja dziś muszę wszystko przygotować przed weselem. Poprasować, spakować rzeczy dla dzieciaków i dla nas. Chcemy pojechać w sobotę rano (ślub o 17) i jeszcze sobie może połazić, czy na jakiś obiad skoczyć. Wesele jest w miejscowości Przysucha, patrzyliśmy w necie i całkiem fajne miasteczko. Chcemy wynająć gdzieś pokój bo okazało się że na sali weselnej są tylko trzy wolne pokoje, jeden pokój to będzie przechowalnia dzieci

W drugim młoda para a w trzecim moja mama z mężem. Najgorsze jest to że nie chcą wynajmować na jedną noc, obdzwoniłam wczoraj wszystkie miejsca jakie znalazłam i do dwóch jeszcze dziś mam dzwonić jeśli nikt nie wynajął od piątku to nam ewentualnie wynajmą. Oby nikt się nie znalazł
A na wesele w końcu wszystko mam pożyczone

W sklepach nic nie znalazłam
wiola85, ja myślę że to próba zwrócenia na siebie uwagi, mój Filipek też się zrobił psotliwy, a wcześniej to przecież był aniołek. Teraz często marudzi i nie słucha się. Ja niestety przy Pawełku mam dużo roboty bo wcześniej miał z brzuszkiem kłopoty i często musiałam nosić, teraz jest troche lepiej ale i tak czasu mam mało dla Filipka.
zoola27, to Tymonek ładnie rośnie

Od 1 do 5 nie spał

To podziwiam Cię za cierpliwość

Mój Pawełek dziś się budził co 2 godziny mniej więcej i wiercił się i ja już jestem niewyspana i cierpliwości brakuje.
Mariola_Larose, Igorek pewnie po szczepionce tak spał. Pamietam że mój Filipek też tak reagował na szczepienia.