Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 lip 2011, 21:43

szkieletorek, elibell, dzięki, Dziewczyny, ale serio jakby mnie ktoś w łeb dziś strzelił.
Pocieszenie takie,że ukłucie nic nie boli, kompletnie nic. A ja się nastawiłam, że boleć będzie. Ale może i lepiej z insuliną, przynajmniej będę mogła coś czasem przemycić do dietki :ico_oczko: Np. jogurt owocowy, a nie naturalny :ico_oczko:

elibell
4000 - letni staruszek

15 lip 2011, 22:57

inia no tak łóżko duże ale my nie nauczeni spać z dzieckiem i to takie spanie na czuja aby tylko jej nie przygnieść czy się na niej nie położyć itp itd. naprawdę spaliśmy z nią pierwszy raz, aż dziw, że mała chciała:)

objadam się właśnie jabłkami;) ale mnie naszło na owoce;)

inia to czekamy na zdjęcia zwłaszcza malunków, ale fajnie macie, że możecie sobie ściany dekorować:)

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

16 lip 2011, 07:42

Witam się weekendowo :-D

Za chwilę odwożę Wikę do mamy, tylko ten czorcik mały nie chce się ubrać :ico_oczko:
Ale może i lepiej z insuliną, przynajmniej będę mogła coś czasem przemycić do dietki :ico_oczko:
:ico_oczko: na szczęscie Ci już dużo nie zostało :ico_sorki:
naprawdę spaliśmy z nią pierwszy raz
o kurcze, to nieźle, jak wy to zrobiliście? :ico_oczko: My pierwszy miesiąc Wiki spaliśmy właśnie z nią, później też zdarzały się noce, że ją braliśmy, zwykle wtedy, gdy byłam już wyczerpana na maksa tym nocnym wstawaniem
fajnie macie, że możecie sobie ściany dekorować:)
też się cieszę, właściciel dał nam całkowicie wolną rękę, więc mu nawet nie pisałam o moim pomyśle :ico_oczko:

elibell
4000 - letni staruszek

16 lip 2011, 09:35

o kurcze, to nieźle, jak wy to zrobiliście?
ja jakoś miałam przeświadczenie, że mimo instynktu nigdy nie wiemy jak twardo zaśniemy i co może się wydarzyć, więc zawsze mała była w swoim łóżeczku, do pół roku w naszej sypialni więc wstawałam co pobudkę a budziła się dość często, początkowo z zegarkiem ją wybudzałam nawet bo miała żółtaczkę i położna kazała karmić co 3h. Jakoś przywykłam do tego, a po 6 miesiącu poszła do swojego pokoju i tak wyszło, że nigdy z nami nie spała.
zawsze wydawało mi się to gorsze jak wstawanie do niej, bo spanie na czuja by nie przygnieść to nie spanie, hehehe. A miałam takich znajomych co to portafili nawet seks uprawiać z dzieckiem w łóżku bo przecież i tak śpi, grrr bleee, może ja jakaś inna ale dla mnie to nie jest normalne.

No i nawet się nie przywitałam Doberek :ico_ciezarowka:

U nas dziś pochmurno, więc dzień zapowiada się w domu, czego nie lubię no ale cóż poradzić, może po południu skikniemy do koleżanki.

Mąż mój wczoraj miał rozmowę w sprawie awansu, ale jak powiedzieli jemu ile podwyżki by dostał to zaśmiał się i powiedział, że za takie pieniądze nie opłaca mu się brać na siebie odpowiedzialności za całą kuchnię. Chcieli dać mu 6 funtów więcej tygodniowo, a tyle to może więcej dziennie zarobić zostając po godzinach. Więc się nie zgodził, choć rozważa jeszcze to z racji, że może przynajmniej w papierach będzie miał kierownicze stanowisko, bo chciałby zmienić pracę jak już z maluszkiem nam się ustabilizuje w miare wszystko. Już dawno by zmienił pracę, ale że chce wziać tacierzyński to nie mógł, bo tutaj trzeba pracować 26 tyg. przed 15 tygodniami do dnia planowanego porodu by ubiegać się o 2 tyg. tacierzyńskiego, no i urlop by mu przepadł, a tak 2 tyg. tacierzyńskiego 2 tyg. urlopu to miesiac jak mi pomoże troszkę bym choć odpoczęła.

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 lip 2011, 09:57

Witam z rana, zmykam na zkaupy do auchana.

Harry potter fantastyczny i te efekty 3D robia wrażenie.

Nie mam jakoś na nic siły a czeka mnie sprzatanie całego mieszkania i musze w miare porzadek w pokoju Oliwki zrobić, więc dziś pewnie rzadko będe zaglądała, jutro podobnie bo jade z wizyta do cioci.

Całuski dziewczyny dla was i milego dnia zyczę

marcz89
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

16 lip 2011, 10:34

Dzień dobry:)

Piękny słoneczny dzień dzisiaj mamy :ico_haha_01:
Moje pranko wyschło więc zaraz po śniadanku zabieram się za prasowanie:D
Życzę miłego dnia i do zobaczenia później:)

elibell
4000 - letni staruszek

16 lip 2011, 10:45

słonka zazdroszczę bo też chciałam pranko zrobic ale nie robię bo deszcz i nie chce kisić w domku pościeli

NowaSejana
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lip 2011, 12:51

hej dziewczyny :-D
pewnie niektore z Was beda potrzebowaly sab simplex dla maluszkow.
Mieszkam w Niemczech, wiec moglabym pomoc :ico_oczko:
Buteleczka kosztuje 8,29€... :ico_oczko:
Jakby ktoras potrzebowala napiszcie na PW :ico_oczko:

marcz89
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

16 lip 2011, 13:23

Korzystała któraś z was z tego leku??
Jest skuteczny??

elibell
4000 - letni staruszek

16 lip 2011, 13:24

NowaSejana, a już o tym rozmawiałyśmy:) i mamy na wątku mieszkankę Niemczech, ale dzięki za propozycję, ja już mam 2 buteleczki, a powiedz używałaś???profilaktycznie czy tylko jak cos się działo????

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”