no własnie gubię się w tym, ja mam jakąś liste to pisze, ze w 33 zaczyna się 8 miesiac, dokładnie tak mam: Pierwszy miesiac (do 6. tygodnia ciazy)elibell, Ty chyba już jakiś czas temu weszłaś w 8 miesiącale oczywiście
Drugi miesiac (7.-11. tydzien ciazy)
Trzeci miesiac (12.-15. tydzien ciazy)
Czwarty miesiac (16.-19. tydzien ciazy)
Piaty miesiac (20.-24. tydzien ciazy)
Szósty miesiac (25.-28. tydzien ciazy)
Siódmy miesiac (29.-32. tydzien ciazy)
Ósmy miesiac (33.-36. tydzien ciazy)
Dziewiaty miesiac (37. tydzien – do porodu)
no i Kochana piękny pokoik a malunki jeny kobieto Ty artystka jesteś, wygląda jak drukowane i naklejone. Nie chcesz do mnie wpaść i czegoś namalować, normalnie cudeńko:):):)
szkieletorek ja także nie miałam wczesniejszego wyciekania mleczka, ani teraz nie mam , ale z mojej wiedzy wyczytanej w różnorodnej literaturze wynika, że to zupełnie normalne i tak kup sobie wkładki już, szkoda ciuszków brudzić bo mogą zostać plamy tłustawe niestety. I do spania też Ci zalecam już staniczek i wkładki dla własnego komfortu psychicznego. A co do mleczarni, oj też to miałam nawet w ksiazkowe dni nadmiar, że aż maż piersi masował by te cegły mleko spuściły, cyckiem to zabić mogłam wtedy hahahaha.
Kocura Bura, dobrze, że dzionek i wypad do zoo udany, cieszę się:)
U nas też dzionek intensywny, rano koleżanka zadzwoniła, czy bym z jej córami nie posiedziała bo wezwali ją do pracy na kilka godzin, wiec 3 dziewuszki miałam 8 lat 3,5 i moja 2, szajba, ale dałyśmy radę, moja foszki miała bo niestety poza swoim łóżkiem spac nie potrafi, a wiadomo jak to dzieci chciały ją zabawić a ze spaniem wiele to nie miało wspólnego, ale było ok i spacer zaliczyłyśmy i plac zabaw i dzieci zadowolone. A do domu dopiero na 19 ściągnęłam od 11 więc etat prawie że hahahaha.
Za chwile uciekam do wanny, jutro praca więc trzeba się uszykować, a że ja coraz częsciej odczuwam twardniejacy brzuszek to relaks w wannie wskazany:)