Cześć mamuśki mnie znów tak długo nie było jakoś chwili na forum nie miałam czytałam was na bieżąco ale nie miałam jak odpisać zawsze mała na ręku albo obok a ona uwielbia kompa i guziczki i nie pozwala mi nic zrobić bo sama chce naciskać teraz baje ogląda więc ja mam chwilkę aby coś naskrobać!
Może zacznę po kolei :
Aniula Nadunia jest cudna z resztą jak wszystkie nasze dzieciaczki i czysty tatuś niestety kochana - czysty tatuś i wiem co czujesz bo jeszcze nikt nie powiedział że Klaudia jest do mnie podobna wszyscy mówią tak samo czysty tata!
Buzoczku Gratki
dla Adusia za przespaną noc oj u nas to się nie zdarza bo mała budzi się zawsze ok 3 na flachę ale przyzwyczaiłam już się i czasem sama się budzę zanim ona jeszcze wstanie ! Za to wstaje prawie codziennie o 6:30 i koniec spania! Co do miesiączki to ja też już miałam 4 tak jak Anulka 2 pierwsze były b. obfite leciało ze mnie - masakra
ale te 2 ostatnie to już tylko 3-4 dni a przed ciążą miałam zawsze 7-8 dni! Tak że jakby na + się poprawiło, i nawet nie mam bolesnych trochę tam zakuje w dole brzucha i tyle ( ale ja nigdy bolesnych @ nie miałam)
Ale fajnie masz że wyjeżdżasz z rodzinką oby tylko pogoda wam dopisała! My do października musimy tu siedzieć i gnić w tych deszczach!
śliczne zdjęcia i Aduś jaki zadowolony!
Gaga dla Krzysia za wyczyny kurde ale z niego mały siłacz chyba pierwszy z naszych maluszków zaczyna raczkować bop nie przypominam sobie aby któraś jeszcze o tym wspominała! Super moja Klaudia jak na brzuszku leży to próbuje nóżki do góry podciągać ale jeszcze nie potrafi na prostych rączkach się utrzymać ale Krzysiu jest 3 tyg starszy więc może moja koza z 3 tyg też do tego dojdzie zobaczymy!
Fajnie masz że możesz sobie tak koło domku porobić też bym tak chciała a na wynajmowanym i bez ogrodu to nic się nie chce!
Agnieszka26 witaj kochana dawno Cie nie było ale teraz już wiem czemu chrzciny i choroba małego pewnie dały Ci do wiwatu oj dziewczyno ty to się masz pech Cię nie opuszcza ale ta zła passa w końcu musi się od Was odwrócić i będzie superowo!
Przykro tylko że Wikuś tak często choruje taka kruszynka i tyle razy już chora była odpukać moja Klaudia tylko raz jak do tej pory była chora jak miała 2mc to razem byłyśmy przeziębione i na zwykłym paracetamolku się skończyło bez antyb. i innych świństw mam nadz. że tak zostanie bo od 3 dni coś kaszleć zaczęła ale nie ma ani katarku ani temp. tak że to pewnie nic groźnego!
A zdjęcia cudne Wikuś jak mały model w tej czapulinie i ma piękne niebieskie oczka a Ty Kochana też fajna laska jesteś! Nie przypominam sobie abyś wcześniej swoje zdjęcie dodała!
A jak Twoje choróbsko wiadomo coś nowego?
Dziewczyny a co z
Madziorką się dzieje tak dawno jej nie było pewnie zalatana jak zawsze i nie ma czasu nawet się odezwać!
A co u nas w sumie to wszystko ok. lecą dni za dniami co dzień coś innego gdzieś latam coś załatwiam i chwili wolnego nie ma!
Pytałyście co kupiłam na zakupkach i tak się złożyło ze nic nie znalazłam nic co by mnie urzekło a na siłę nie lubię kupować bo potem to leży w szafie a jak tego nie noszę!
Przed chwilą moja córcia sama zasnęła w wózeczku dostałą kaszkę i odłożyłam ją aby sobie baje pooglądała bo to mały telemaniak jest a ja w tym czasie pisze do was i ona zawsze gada do tv a teraz cisza więc wstałam zajrzeć co ona robi a ona kima 2x zasnęła sama bez lulania! Fajnie by było aby za każdym razem tak zasypiała ale wiem że to jest zbyt piękne aby było prawdziwe! Zaraz idę się szykować bo na ryneczek chcę jechać choć pada i tak szczerze to nie za bardzo mi się chce ale lubię tam jeździć bo czasem można naprawdę super rzeczy wynaleźć! A poza tym wygrałam na ebay'u 2 aukcje i muszę jechać odebrać ciuszki całą siatę naprawdę sporo za 1.98F i do Pl sklepu muszę jechać bo herbatka koperkowa nam się skończyła a mała nie bardzo chce pić inną, o czystej wodzie nie wspomnę!
Wrzucam Wam linka do YT dodałam nowy filmik jak małą gada przy jedzeniu i tak jest prawie za każdym razem :
http://www.youtube.com/watch?v=XRqAOxr0T7s
Miłego oglądania jeśli znajdziecie chwilkę!
Lecę kochane idę się szykować!
Miłego dzionka życzę!
[ Dodano: 17-07-2011, 10:41 ]
Agnieszka zapomniałam dodać że Wiktorek ma cudne usteczka tylko całować!