tym myśleć

Ja miałam tak z tym ciśnieniem i za każdym razem później mnie przerażała wizyta u
położnej

bo na prawdę grzeczna Zu była, czasem jak gdzies siedze i czekam widzę jak dzieciaki szaleją, płaczą pytaja a kiedy pójdziemy nie mogą nawet 3 minuty cicho posiedzieć. To tylko Ci pozazdrościć tak grzecznej córeczkiDoktorek powiedział,że jego 7latek by tyle nie wysiedział
I kurcze bądź tutaj mądry , każdy mówi inaczej.Byłam dziś u innego diabetologa
No być może. Dziś w nocy miała nadal stan podgorączkowy ale mamusia dala jej czopka . A od rana nic nie ma temp i smak do jedzenia ma straszny. Zobaczymy jak się to rozwinie.to tak jak Wiki w weekend, ponoć jakiś wirus panujeNie kaszle nie ma katarku nic tylko stan podgorączkowy
heheh dobre dobreNo i najlepsza pozycja na umywalce w łazience![]()
w Krakowie, bo najbliżej.Kocura a gdzie wy byliście w tym Zoo ?
sprawdzam cały czas, bo mam glukometr i zapas pasków. Normy też znam.ak masz możliwość sprawdzenia poziomu cukru to nie zaszkodzi a ty pewno będziesz spokojniejsza.
aż tak? To ja chyba większość przespałam, bo tak przez sen coś kojarzę, że burza była.Burza u nas była w nocy , waliło konkretnie .
hehe to dobry masz sen.No grzmoty były takie w oddali ale mocna , błyskało się strasznie.aż tak? To ja chyba większość przespałam, bo tak przez sen coś kojarzę, że burza była.Burza u nas była w nocy , waliło konkretnie .
U nas też coś od 15 albo i wcześniej ale spałam to nie wiem krąży i grzmi, teraz lekko pokropuje .Zobaczymy , widziałam u nas na straży pożarnej ogłoszenie o silnych burzach na dziś .u nas zaczyna krążyć burza może się ochłodzi, bo taka duchota że paść idzie. nawet nie mam ochoty jeść przy takim skwarze.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot] i 1 gość