nie w samych podrobach rzecz staraszna :) niektóre nawiasem mówiąc s szkodlkiwekupować kotu podroby i zburzyć się, że pierś z kurczaka za droganie rozumiem co złego w podrobach, druga sprawa-kupujesz czasami mięsko w sklepie? Jeśli tak wiesz ile taka pierś kosztuje zapewne i uwierz, że czasami jest tak, że ludzie nie mają co do garnka włożyć, i nie będą kupować kotu tego co dziecko jaka raz na jakiś czas. Nie wiem czy wzięłaś to pod uwagę.
chodziło mi o to, ze kogoś bulwersuje podawanie kotu mięsa i uważa kogoś kto tak robi za zakręconego, kociego maniaka, a potem dziwi się, zę nop kot ma sraczkę po jakiejś badziewnej puszce z biedronki i mu zal kota
poza tym dobra wątróbka plus jej gotowanie do miękkości to chyba większy koszt niż mała pierś kupiona w promocji i podzielona na 5 części bo tyle potrzeba kotu na jeden posiłek

nadal mieszkamy u teściowej, a nasze mieszkanko remontujemy... ale i tak nie wiem czy coś z tego wyjdzie.... bo od grudnia mamy psa.... znajda. Na dworze -18 a piesek pod balkonem leżał
 nadal mieszkamy u teściowej, a nasze mieszkanko remontujemy... ale i tak nie wiem czy coś z tego wyjdzie.... bo od grudnia mamy psa.... znajda. Na dworze -18 a piesek pod balkonem leżał   i teściu go przyniósł i tak jest z nami do dziś. Teściu zmarł a pies został z spadku
 i teściu go przyniósł i tak jest z nami do dziś. Teściu zmarł a pies został z spadku  
 Na konsultację Jadzi jeszcze czekam, bo to bardziej skomplikowana bestyja
  Na konsultację Jadzi jeszcze czekam, bo to bardziej skomplikowana bestyja  

,ale fajnie ze nie ma już kłopotu
 ,ale fajnie ze nie ma już kłopotu