taki miałam plan, ale doszłam do wniosku, że nowe ubrania kupię sobie, jak zrzucę te 5 kg, które przytyłam po odstawieniu Zosi, bo mam straszne opony na brzuchu i we wszystkim wyglądam okropnie i w pasie żadne spodnie na mnie nie pasują Kupiłam sobie tylko sandałki, gatki i 3 biustonosze bo przez to, że przytyłam, to muszę wymieniać bieliznę Poza tym w galerii, w której wczoraj byłam nie ma mojego ulubionego sklepu greenpoint, a tam najczęściej kupuję bluzki, sweterki i sukienkijakieś szmatki?
6 sierpnia miną 4 miesiace odkąd nie karmię Zosi cycusiemto już Zosieńki w ogóle nie karmisz?
tak, bo nadal jadłam tyle co podczas cycusiowania, a jednak podczas karmienia piersią spala się dużo kalorii (tak przynajmniej było w moim przypadku), poza tym przedobrzyłam ze słodyczami, ale teraz już zero słodkości (ewentualnie batonik fittnes ) pieczywko tylko to z diety dukana (z serka homogenizowanego i otrębów), choć czasem normalny chlebuś zjem, ale mało, dużo warzyw, trochę owoców, i duuużo wody mineralnej, mięsko duszone lub pieczone. Na początku było ciężko, ale już jest ok i nawet słodyczy mi się nie chce. Muszę tylko zacząć ćwiczyć, mam nawet zestaw ćwiczen na brzuch na dvd, więc trzeba się ruszyći przyszło 5 kg. Dziwne;)
oj, to niedobrze. Nie chorować mi tamNas coś bierze
Zosia też i współczuję rodzicom, którzy mają niejadki. U nas co się zrobi, to Zośka zje.W ogóle ona do jedzenia kochana
dokładnie tak, ja przytyłam, moja koleżanka też. Inna z kolei bez problemu utrzymuje wagę. Tak więc róznie to bywa.Widać każdy organizm jest inny
ja czasem kupuję pieczywko fittnes.bardzo polecane są grahamki
mnie dawno nie bylo
no ja wiem ale my tu calkiem sami jestesmy bez rodzinki ......Jak każda z nas ma obowiązki
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość