Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

20 lip 2011, 22:14

Ika202 no nareszcie się pokazałaś :ico_brawa_01: teraz oficjalnie ci gratuluję :ico_ciezarowka: :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ciuszki dla cóeczki ci zostawię :-D :-D

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lip 2011, 22:22

No Aniu ty to mnie od samego początku molestowałaś abym w końcu coś napisała :-D :-D i się doczekałaś :ico_oczko:
A mam dziewczyny pytanko do was czy wy tez musiałyście tyle badan robić ?? Bo ja mam długaśną liste :ico_szoking: :ico_szoking:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

20 lip 2011, 23:08

No Aniu ty to mnie od samego początku molestowałaś abym w końcu coś napisała :-D :-D i się doczekałaś :ico_oczko:
nareszcie :-D

agaa22
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

21 lip 2011, 09:57

Ika- Gratulację :ico_brawa_01:
A mam dziewczyny pytanko do was czy wy tez musiałyście tyle badan robić ?? Bo ja mam długaśną liste :ico_szoking: :ico_szoking:
O tak,tak, ja miałam chyba 12 badań do zrobienia

Dziewczyny, gdzie sie podziewacie??

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 lip 2011, 10:02

U nas istne oberwanie chmury :ico_szoking: Wróciłam niedawno z miasta i bałam się że do domu nie dojadę bo ulice zamieniły się w rzeki :ico_szoking:
Byłam wczoraj cały dzień w BB, lało strasznie, wszędzie na mieście duże kałuże podtapiające samochody. Byłam w wordzie tam wczoraj i z samochodu nie szło wysiąść, a jak wysiadłam to chlupło na mnie wodą, że przemoczona byłam.
Straszna ta pogoda ostatnio w BB.

Ika202, gratuluję ciąży oby wszystko dobrze było :)

Jutro czeka mnie USG rano, wybieram się na nie z moim. Ciekawe jak zareaguje. Pewnie wzruszymy się mega oboje. To nasze pierwsze dzieciątko :ico_noniewiem:

Dzisiaj pogoda znów pochmurna, na jedno lepiej w upały gorsze samopoczucie mam, ale do fajneg :ico_olaboga: funkcjonowania słonko by się przydało ...

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

21 lip 2011, 10:17

Melduje się

Ika witaj wśród zimowych :ico_ciezarowka: ciesze się że z dzidzią wszystko ok :-)
Mad., oczywiście wiesz, że czekamy na wieści z USG :-) a gdzie wkońcu robisz?? BB czy Katowice??

Byłam u lekarza. Znowu mam opryszczkowe zapalenie gardła :ico_zly: normalnie nic tylko siąść i płakać :ico_zly:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 lip 2011, 10:29

Aga26, jutro mam zwykłe usg więc robię je u siebie. Na prenatalne się wstrzymam do 20 tc :) Wiem wiem, wieści doniosę, oby pozytywne :) trzymajcie kciuki hihi

Strasznie te infekcje Cię łapią :ico_chory:

[ Dodano: 21-07-2011, 10:52 ]
Zamontowałam nowy suwaczek i póki co działa i dobrze odlicza :)

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 lip 2011, 10:53

Jadzia, Jej będziesz miała wszystkie dzieciaczki styczniowe?? fajnie
no chciałabym hihhi ale czas pokaże :-D
Dziewczyny, gdzie sie podziewacie??
już jestem :ico_sorki: miałam pracowite dni bo dostałam skrzynię ogórasków :-D :-D i trzeba było coś z tym z robić , nie było czasu na pisanko :ico_wstydzioch:

Ika202 :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: OGROMNIE WAM GRATULUJE i trzymam kciuki oby do końca wszystko było dobrze :-D
Byłam u lekarza. Znowu mam opryszczkowe zapalenie gardła :ico_zly: normalnie nic tylko siąść i płakać :ico_zly:
nie płacz kochana i nie denerwuj się , ja druga ciążą tak miałam ,że ciągle coś łapałam :ico_szoking: dostałaś coś konkretnego na to świństwo??
Jutro czeka mnie USG rano, wybieram się na nie z moim. Ciekawe jak zareaguje. Pewnie wzruszymy się mega oboje. To nasze pierwsze dzieciątko
:ico_sorki: czekam na wieści i relację jak tatuś zareagował :-D

u nas też pogoda nie rozpieszcza , wczoraj była taka burza ,że :ico_szoking: a z praniem ubrań moich brudasków to już nie wyrabiam ciągle mokre z dworu wracają :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 lip 2011, 10:55

Dzięki dziewczyny :ico_oczko:
Mad.trzymam kciuki za usg i co by twój za dużo ie płakał :-D :-D Ale a pewno to będzie przeżywaj tym bardziej że to wasze pierwsze dzieciątko :ico_oczko: Oby się ślicznie pokazało rodzicom z każdej strony i rączkami pomacało :-D
Aga26 oczywiście zdrówka życzę
agaa22 we wcześniejszych ciążach tak nie miałam a teraz to aż się przestraszyłam :ico_olaboga: :ico_olaboga:
A dziewczyny jak tam u was z objawami ?? Ja nadal cierpię te okropne mdłości mi żyć nie dają
:ico_placzek: zbyt wiele jeść nie mogę ,za to pochłaniam litrami soki jabłko-mięta za czym wcześniej nie przepadałam :ico_noniewiem: i te pryszcze na twarzy to jakich horror :ico_zly:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 lip 2011, 11:00

Ja zauważyłam jakieś krostki w okolicach pępka cholernie swędzące i się zastanawiam co mnie to dopadło. Ogólnie dalej bez żadnych objawów.. mdłości i innych. Nawet senność jakiś czas temu minęła :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”