Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

21 lip 2011, 10:52

witam również

ja tym razem z herbatką :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 lip 2011, 11:09

część baboki kochane :-D

cio u was ???

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

21 lip 2011, 11:12

cio u was ???
dobrze :ico_oczko:
dzisiaj ogórki po południu będę robić kiszone :-D

a co u ciebie?jak się czujesz?

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 lip 2011, 11:23

a co u ciebie?jak się czujesz?
bardzo dobrze :ico_sorki:

ja też dziś dzień ogórkowy zaraz za mizerię się biorę :-D

Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 lip 2011, 11:31

muszę po czosnek na targ skoczyć bo mi zabrakło do ogórów a jaszcze muszę parę słoików ukisić :ico_oczko:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

21 lip 2011, 11:48

riterka dobrze,że o czosnku wspomniałaś bo nie mam a ogórki chcę robić :ico_haha_01: :ico_haha_01: muszę do męża zadzwonić zeby kupił :ico_sorki:

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

21 lip 2011, 13:42

spadlamznieba nie musisz jej budzić przecież w nocy czy nad ranem na karmienie :ico_noniewiem: przecież zgłodnieje to się sama obudzi :-)
Też tak myślę.
Mama moje Oli to małą budziła do 2 roku życia co 4 godz nawet w nocy byleby tylko jadła, ona ma coś z tym że dziecko za mało je.
Nastawiała sobie budzik i dawała na śpiocha bo mała się nie budziła. W dzień jeśli akurat wypadała pora karmienia a mała spała to tez na śpiocha karmiła.
Ja może się mało znam ale uważam że jeśli dziecko zgłodnieje to się sama obudzi, no chyba że na jakąś niedowagę i źle się rozwija.
przy ruszaniu z ręcznego nie opuściłam do konca ręcznego :ico_zly:
O matko to trafiłaś na jakiegoś co miał chyba zły dzień albo takim chamem jest. To ja chyba nie będę pisać jakie błędy robiła, i uwierz mi że nie takie błahostki a mimo to zdałam .Więc to bardzo dużo zależy od tego na kogo trafisz.
jak to jest, bo jak nie opuściłam do końca tego ręcznego to on tylko powiedział, że manewr został nieprawidlowo wykonany, ma Pani jeszcze jedną próbę, i za drugim razem to już mi zgasł, i wtedy to od razu zamieniliśmy się miejscami :ico_zly:
No nerwy właśnie dużo psują.
Ja tak miałam na placu kiedy miałam pod górkę ruszyć z ręcznego. Ruszałam zawsze bardzo dobrze a wtedy lekko czułam że mi leci , szybko na hamulec , odczekałam i robiłam głębokie oddechy , gość się ze mnie śmiał wtedy i ruszyłam bez problemu.

Co do @ to bardzo fajna sprawa jak jej nie ma ,wcale za nią nie tęsknie. Zawsze miałam bardzo bolesne miesiączki, szczególnie pierwszy dzień płakałam i drapałam ściany z bólu. Aj nawet nie chce sobie przypominać bo mam ciarki . Dzień wyjęty z życiorysu, nie nadawałam się do niczego, wyjście do WC czasem było niemożliwe ,musiałam mi P pomagać.

Z jej braku, strasznie wypadają mi włosy, bolą kości....masakra :ico_sorki: Nawet nie wiecie jak bardzo chciałabym się z nią mordować co miesiąc :ico_sorki:
Ojej nie zdawałam sobie sprawy że to takie rzeczy się mogą dziać.No ale w sumie po coś ona jest więc skoro jej nie ma to coś nie tak jest.A dlaczego nie masz @?

Ja ogórków już chyba nie będę robić. We wtorek narobiliśmy jeszcze kilkanaście słoiczków więc wystarczy.

U nas tez pochmurno i co jakiś czas deszczowo.

Awatar użytkownika
Ewelina0701
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

21 lip 2011, 14:27

Witam..paskudna pogoda dzisiaj...niestety na dwor nie pojdziemy...Poki co czekam az moj mały zasnie...

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

21 lip 2011, 20:10

jaka cisza :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
spadlamznieba
Trzy tysiące lat minęło...

21 lip 2011, 21:27

a ja znow ze smutkamim wpadam...
u mnie ciag dalszy wszystkiego. siedze i rycze. ten ciagle wybywa, ciagle go nie ma, spi do ktorej chce, robi co chce. a przez chwilke bylo dobrze... on chce zebym dala mu spokoj bo musi sie ogarnac. mowil przedwczoraj ze nie bedzie juz jarac ze wychodzi ostatni raz do kolegow, i co? dzis znow wyszedl. wyszedl po 14, wrocil po 19. wyszedl pol godziny temu. to jest chore. drze sie na mnie zebym dala mu spokoj, ze musi na nogi stanac, ze mu tylko dokladam, ze sie czepiam.

Wróć do „Pozostałe”