Awatar użytkownika
Ewelina0701
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

21 lip 2011, 22:24

Gdyby byl ktos inny lepszy moze wtedy glupio mu by bylo....a moze nieee...

Awatar użytkownika
ramonka
Wodzu
Wodzu

21 lip 2011, 22:25

myslicie ze on naprawde nie wierzy w to ze ja odejde od niego?
na bankk - stawiam wszystko co mam ;-)

[ Dodano: 21-07-2011, 22:26 ]
dorzucam noge do reki :-P

Awatar użytkownika
spadlamznieba
Trzy tysiące lat minęło...

21 lip 2011, 22:26

obawiam sie, ze kiedy odejdziesz on tez nie da ci spokoju, urazisz jego dume
juz raz sie wyprowadzilam, to bylo w swieta wielkanocne. dzien przed. mialam dosc, moja mama pomogla mi rzeczy zniesc Malej i wyszlam. to mi sie odgrazal. i wiecie co zrobil? zadzwonil do swojej siostry i nagadal bzdur ze na nia gadalam i ja wyzywalam... do swojego biologicznego ojca pojechal sie wyzalic ze go zostawilam. i na nastepny dzien wrocilam.... nie pytajcie czemu :( zaluje tego dzisiaj..

Awatar użytkownika
ramonka
Wodzu
Wodzu

21 lip 2011, 22:27

to mi sie odgrazal. i wiecie co zrobil? zadzwonil do swojej siostry i nagadal bzdur ze na nia gadalam i ja wyzywalam... do swojego biologicznego ojca pojechal sie wyzalic ze go zostawilam.
.. chyba znam ten typ ;-)

Awatar użytkownika
spadlamznieba

21 lip 2011, 22:28

Gdyby byl ktos inny lepszy moze wtedy glupio mu by bylo....a moze nieee...
on sie uwaza za cudotworce nie ma lepszych od niego :-D

elibell
4000 - letni staruszek

21 lip 2011, 22:30

problem z jaraniem to ma pewnie jak jarania braknie, głupie wytłumaczenie na które Ty się niestety nabierasz. Chce sie ogarnąć, to pokaż mu drzwi i niech idzie się ogarniac i powiedz, ze powrotu nie ma, bo na ogarnianie się to był czas nim dziecko się urodziło, 9 miesięcy to nie mało, my też musimy dostosowac sie do zmian z tym zwiazanymi, a Twój najwidoczniej ma to wszystko głęboko w poważaniu.
I też uważam jak inne dziewczyny, że on mysli, że nie odejdziesz, bo tylo gtadasz i gadzasz, straszysz a nic zupełnie z tym nie robisz. A wmawianie ci, ze che zobaczyc jak inny cię oszukuje, bądź, ze n9ikogo nie znajdziesz (co już wiele wiele wczesniej pisałaś) to po prostu wie, ze zaczniesz w to wierzyć. On owinął sobie Ciebie wokól jednego palca i to, że dziś sam robi sobie śniadanie, to tylko pokazuje, ze jednak nie ma całkiem dwóch lewych raczek, ale jakby nagle znów zachciało by mu sie takowe mieć to szybko by Cię udobruchał i poleciałabyś do kuchni i sniadanko szykowała. Nie chce Cię obrażać, kurde dziewczyno obudź się w końcu, Twoja córka na to patrzy, a może patrzeć na naprwdę szczęśliwą mamusie u boku zaje.... kolesia, który będzie dla niej prawdziwym ojcem!!!!

Awatar użytkownika
spadlamznieba

21 lip 2011, 22:30

chyba znam ten typ
:) rozumiem

sluchajcie, jesli znajdziecie mi prace za 2,5 tysiaca miesiecznie to wyprowadzam sie jutro.

szkieletorek

21 lip 2011, 22:32

Niech gada do całej rodzinki , do znajomych rózne bzdety Ty wiesz jak jest naprawde i t o sie liczy.
Naprawde sproboj to przemyslec , przespac sie z tym i podjąc mądra decyzje. Zycie jest zbyt krotkie by tak marnowac.

Awatar użytkownika
ramonka
Wodzu
Wodzu

21 lip 2011, 22:33

sluchajcie, jesli znajdziecie mi prace za 2,5 tysiaca miesiecznie to wyprowadzam sie jutro.
byłoby za łatwo...
wez kartkę i długopis, podziel ją na pół i napisz za i przeciw - pod katem swoim i dziecka
a potem pomysl nad tym.. zobaczysz czarno na białym jak wygląda twoje zycie

Awatar użytkownika
spadlamznieba

21 lip 2011, 22:35

do znajomych rózne bzdety Ty wiesz jak jest naprawde i t o sie liczy.
zapewne tak... do znajomych tez gada glupoty. na jego osiedlu wszyscy sa swiecie przekonani ze my bogaci, szczesiwi, ze ja mu wszystko zawdzieczam... :ico_szoking: a nikt nie wie jaki z niego damski bokser, terorysta i pusty w r...j za przeproszeniem.

ja powaznie mowie, jak znajdziecie mi taka prace to sie wyprowadze. nie moge po prostu sie spakowac i wyjsc. musze utrzymac dziecko. on bedzie placic na Nia, ok, ale musze zapewnic jakikolwiek byt. a za 1500 co proponuja zdziercy-pracodawcy nie dam rady. a u rodzicow nie bede mogla byc dlugo. tylko tak zeby znalezc kawalerke

Wróć do „Pozostałe”