cześć
Krzysiu za to dzisiaj prawie wcale nie śpi, a widzę, że jest zmęczony

siedzi sobie w bujaczku i co jakiś czas przyśnie, ale na chwilkę, raz usnął mi na piersi, ale jak odniosłam go do łóżeczka do zaraz się zbudził

wczoraj za to bardzo ładnie spał. Mąż chodzi teraz ze mną chętniej na spacery, bo w pobliżu otworzyli lody amerykańskie-świderki, które uwielbia

a tak to nygusowi nie chciało się tyłka ruszyć

Dzisiaj ze spaceru nici, bo cały dzień pada.
Wczoraj cały dzień walczyłam z zastojem w lewej piersi, masa guzków mi się porobiła, bo za rzadko ściągałam mleko

ale dzisiaj jest już ok, w nocy jeszcze Krzysiu mi trochę pomógł
Koroneczka faktycznie Maksio nabiera ciałka

Krzysiu to już taka kluska jest, że szok

podziwiam, że już myślisz o następnym maluszku, ja też bym chciała, ale nie wcześniej niż za 3 lata, a mój mąż na razie wcale nie chce
NOWA my jesteśmy już głownie na mm, ja odciągam tylko tyle, że jest na 2 karmienia. Krzysiowi pomógł Delicol na brzuszek, więc wychodzi, że ma problem ze strawieniem laktozy, ale BioGaię też dostaje.
Murchinson właśnie na linii żuchwy mamy krostki i na policzkach

a myślicie już poważnie nad zmianą mieszkania, szukacie czegoś? My chcielibyśmy się budować, ale czas pokaże, bo póki co finansów brak.
Ania nie wysłałam Ci jeszcze paczki, bo wczoraj zapomniałam

a dzisiaj nie wychodzimy, bo brzydko i pada, ale jak jutro nie będzie padać, to wyślę. Chcesz może też wkładki laktacyjne?

My myjemy Krzysiowi włoski w szamponie Oilatum Soft i później obficie spłukuję czystą wodą.
Emilia to będziesz miała dzisiaj towarzystwo
[ Dodano: 2011-07-22, 17:29 ]
NOWA tak sobie myślę, że może Liwkę boli brzuszek przez to, że je za często i nie zdąży strawić a jest już następna porcja? Spróbuj przetrzymać ją chociaż pół godzinki, żeby jadła co 2,5h.
Emilia współczuję opryszczki

oby się Tosia nie zaraziła