oczywiście ,ze dzidziuś nie jest bezpieczny bez wód , ja to bym nie czekała jednak...
A co mam zrobic jak mi powiedzieli zeby zadzwonic jak wiecej odejdzie?Agusmnie położna kazała przyjechać jak tylko wody zaczną odchodzić.

oczywiście ,ze dzidziuś nie jest bezpieczny bez wód , ja to bym nie czekała jednak...
A co mam zrobic jak mi powiedzieli zeby zadzwonic jak wiecej odejdzie?Agusmnie położna kazała przyjechać jak tylko wody zaczną odchodzić.
Kumpela własnie zadała mi pytanie za 100 pkt. Gdzie sie podziewają wody płodowe przy cc? Schodza poźniej wraz z resztkami czy sie je w brzuchu jaokos "wyciera" Zgłupiałam, wie któras?
Wlasnie najgorsze jest to, ze zanim pojade do szpitala musze zadzwonic na taki numer i powiedziec co mi sie dzieje itp i oni dopiero do tego szpitala wysylaja polozne, bo normalnie ich tam nie ma. Wiec nawet jak pojade to mnie nie przyjma bo nie ma tam nikogo od tegomoże warto iść do szpitala, naściemniać coś że masz skurcze czy coś tam Cie boli.
No wlasnie polozna mi powiedziala, ze albo jak mi wody odejda albo jak bede miala regularne skurcze zeby sie zglosic.. A tak to nie ma co leciec bo i tak odesla do domuW wielu przypadkach mówią, żeby poczekac do pierwszych bólów.
A ja kurcze wlasnie odwrotnie mam od kilku tyg, ciezko mi sie zalatwic..Ale u mnie to było jakoś na początku tygodnia po tej akcji sobotniej co mnie przeczyściło a potem miałam skurcze
alez nie spiesz sie kochana, nie zapominaj że sa takie fenomeny, którym suwaczek wskazuje na 41 tydz.A mialam jeszcze pisac, ze dzisiaj juz kilka razy mialam skurcze jak na @, a wczesniej miewalam glownie wieczorem, wiec mooooze cos sie ruszy niedlugo![]()
świetne jesteście hehe. Patrze, że to się przeradza w wyścig, która pierwsza hehe. Ja tam wam na pewno ustąpię, bo mam termin dopiero na 1sierpień, a znając życie to pewnie urodzę zdecydowanie później. Tak się zastanawiam, że jak wszystkie już urodzicie na wekend to z kim ja tu pisać będę ehhh, nie zostawiajcie mnie samejalez nie spiesz sie kochana, nie zapominaj że sa takie fenomeny, którym suwaczek wskazuje na 41 tydz.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość