Ale fajnie!!! Gratulacje Zirafko!!!
Beti dobry ten Twoj M

, a w ogole myslalam ze jednak bedziesz Ty przed Zirafka

A ona dzisiaj tak mowi, ze jej sluz poszedl i juz o prosze urodzila

Pozazdroscic, tak szybko i mam nadzieje, ze latwo

!!!
A potem oczywiście pomtślłam sobie, że niezłe byłyby jaja, jak by mnie rodzenie złapało a ja napchana jak gęś

Hahahha tez czasami tak sobie mysle, a pozniej lec do szpitala i przyj a tu zoladek pelny

A ja ostatnio mam taka chec na lody czekoladowe ze koszmar, wczoraj o 19 kupilam sobie takie litrowe czekoladowo-orzechowe i dzisiaj po obiedzie je skonczylam

Na czekolade tak nie mam ochoty, tylko wlasnie na lody czekoladowe
Dalej ze mnie po troszku leci ale juz sie tak nie martwie, pare dni jeszcze wiec luzik..
Gosia A ciezko mi odpoczywac bo ja jestem dosc energiczna i cos nie moge na miejscu usiedziec

Takze sobie co chwile cos w domku robie, to posprzatam, to pospaceruje po ogrodku, to costam sie powierce, no ciezko w miejscu mi usiedziec

Mimo ze mnie boli bardzo kosc lonowa od srodka, nie wiem czy maly mnie glowka naciska czy o co chodzi, ale wlasnie czuje jakby nie bol miesni tylko tej kosci na dole, od srodka..

Zreszta usiedziec dlugo nie moge nawet bo moj M mi wczoraj taaakiego wielkiego arbuza kupil ze co chwile latam do lazienki, jeszcze mi 1/3 na jutro zostala hahah :D I tak sobie tez mysle, jakby mnie nagle zlapalo a tu do wc po arbuzie co 5 min trzeba

Dobrze ze w basenie chce probowac to moze nikt by nie zauwazyl, hahahaha
[ Dodano: 23-07-2011, 23:01 ]
in.your.mouths Ja farbowalam przedwczoraj.. Okna i drzwi pootwierane na osciez zeby jak najmniej wdychac tego i tyle.. Ale to zalezy czy sama farbujesz czy u fryzjera, ja akurat sama w domu wiec na luzie moge sobie chodzic i sie wietrzyc bez problemu. Czytalam ze nie powinno sie farbowac w 1 trymestrze bo dziecko moze byc rude (...) a po drugie ze jakies uczulenia moze miec pozniej. Ale w pozniejszej ciazy mozna, tylko najlepiej farba bez amoniaku albo jesli z to jak najmniej tego wdychac. Ja bym sie powstrzymala ale juz tak dawno nie farbowalam, ze odrosty na pare cm i naprawde nieladnie to wygladalo

A wiadomo, ze jak maly tu bedzie to jeszcze gorzej by bylo..
[ Dodano: 24-07-2011, 07:02 ]
Helllo!!
Wpadlam powiedziec, ze jak wstalam dzisiaj to poszlo mi troche sluzu z krwia.. Nie z niteczkami jak to pisza gdzieniegdzie ale tak jak na koniec @, taki czerwonawy.. Ale skurczy dalej nie mam, tylko lekki bol jak na okres w kregoslupie.. Ide sie jeszcze polozyc (o ile dam rade zasnac, bo teraz to jestem i podekscytowana i zaczynam sie coraz bardziej bac..

), wstane sobie gdzies o 10 i zobacze jak bedzie, zadzwonie do poloznej i zobacze co powie.. A moze juz skurcze sie pojawia? Jejuuu ale sie podjaralam hahaha

To trzymajcie sie i mam nadzieje ze dzisiaj juzzzz........!!!