Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lip 2011, 20:08

aaaaa!!!!!
Zirafka - gratulaje!!!! :ico_brawa_01: :-D

[ Dodano: 23-07-2011, 20:13 ]
pozwoliłam sobie założyc wątek na ogłoszeniach :-D
http://www.naobcasach.pl/forum/viewtopic.php?t=11850

[ Dodano: 23-07-2011, 20:13 ]
a tak poza tym ekspresowo nie??
tez tak chce :-D

beti
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

23 lip 2011, 20:22

Gosia A,
a tak poza tym ekspresowo nie??
tez tak chce :-D
ja też!!! Czy mnie w ogóle kiedys weźmie? No nic sie nie dzieje. A mój M> jak mu powiedziałam, że dziewczyna z terminem na jutro własnie urodziła, poleciał na góre i znikł...po czym woła mnie i tadam: łóżeczko rozłożone hahahah Ale mnie rozbawił tym.

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lip 2011, 20:28

beti, - hyhyhhy- sie uśmiałam
zabawny twój mąż :-D hyhhyhyyh sie chłopina wystarszył :-D
Lady - wiesz co ... no to kiepsko ... ze tak ci spi ... współczuje ... spróbuj jej dać sztuczne jak chcesz .. zobaczysz - a pomiedzy tymi 2 godzinami - dajesz jej cyca? moze jej sie chce pic - przpój ja woda czy herbatka i przetrzymaj 3 godziny - moze wiecej zje i ja przestawisz - ja bym kombinowała

Awatar użytkownika
martasz
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

23 lip 2011, 20:32

Zirafka gratuluję! :-) szybko poszło :-)

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lip 2011, 20:41

Zirafka- cudowne wiadomości :ico_brawa_01:
Gratulacje!!!!

nina0226
Zrobiłem Magistra z forum!

23 lip 2011, 21:24

Zirafka wow ale ekspresowo Cie wzięło. Niby nic a nic się nie działo, niby brzuch wysoko a tu proszę dzień przed terminem. Ogromne gratulację i dużo dużo zdrowia!!!!

[ Dodano: 23-07-2011, 21:30 ]
A ja jak to ja miałam leżeć i się nie ruszać, ale oczywiście nie potrafiłam. Więc wzięłam się za sprzątanie. Mój mąż zrobił mi nową półkę w garderobie i już poukładałam tam ubranka synka :-). Teraz taki porządeczek, ze aż błyszczy hehe :ico_brawa_01:. Gosia ja też dziś byłam z mężem na pizzy i zapiłam colą, a potem to mnie tak przegoniło, że uhhh :ico_wstydzioch:

beti
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

23 lip 2011, 22:22

widze, że dzisiaj nie tylko ja wciągałam fast foody hahaha. Obżarłam sie w Burger King i tez zapiłam colą. No ale czym innym mozna zapić takie świństwo, żeby to sie przeżarło hyhyhy :-D :-D :-D A potem oczywiście pomtślłam sobie, że niezłe byłyby jaja, jak by mnie rodzenie złapało a ja napchana jak gęś :ico_sorki: Bo mnie na przeczyszczenie też tez nie wzieło.

Awatar użytkownika
in.your.mouths
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

23 lip 2011, 22:51

Dobry wieczór :)
Gratuluję Zirafka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
widzę, że wreszcie się doczekałaś :D
ostatnio cały czas siedze w rzeczach dla małego, prasuje, piore, dokupuje.
termin dopiero na dwunastego, ale chciałabym już Alka przy sobie..
jeszcze przeprowadzka na dniach mnie czeka, ale licze, że może coś mnie weźmie.
od paru dni czuje takie dziwne jakby ciągnięcie w dół i ból w pachwinach, czasem skurcze ale szybko mijają.
jak tam Malinka sobie radzisz?współczuje chorby, eh same nieszczęścia masz, ale dobrze że Liwcia zdrowo rośnie :-)
i fajnie że u wsyztskich z maluchami jakoś leci :-)
ciekawe co tam u Tosi i Juleczka, przejrzałam forum i nie widziałam wieści od nich, żeby tylko lepiej.. :(

mam pytanko, któraś z Was farbowała włosy w ciąży? i co o tym myślicie?

Awatar użytkownika
Agus
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

23 lip 2011, 22:55

Ale fajnie!!! Gratulacje Zirafko!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Beti dobry ten Twoj M :-D :-D , a w ogole myslalam ze jednak bedziesz Ty przed Zirafka :-D A ona dzisiaj tak mowi, ze jej sluz poszedl i juz o prosze urodzila :ico_brawa_01: Pozazdroscic, tak szybko i mam nadzieje, ze latwo :-) !!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
A potem oczywiście pomtślłam sobie, że niezłe byłyby jaja, jak by mnie rodzenie złapało a ja napchana jak gęś :ico_sorki:
Hahahha tez czasami tak sobie mysle, a pozniej lec do szpitala i przyj a tu zoladek pelny :ico_olaboga:
A ja ostatnio mam taka chec na lody czekoladowe ze koszmar, wczoraj o 19 kupilam sobie takie litrowe czekoladowo-orzechowe i dzisiaj po obiedzie je skonczylam :-D Na czekolade tak nie mam ochoty, tylko wlasnie na lody czekoladowe :-)
Dalej ze mnie po troszku leci ale juz sie tak nie martwie, pare dni jeszcze wiec luzik.. Gosia A ciezko mi odpoczywac bo ja jestem dosc energiczna i cos nie moge na miejscu usiedziec :ico_noniewiem: Takze sobie co chwile cos w domku robie, to posprzatam, to pospaceruje po ogrodku, to costam sie powierce, no ciezko w miejscu mi usiedziec :ico_noniewiem: Mimo ze mnie boli bardzo kosc lonowa od srodka, nie wiem czy maly mnie glowka naciska czy o co chodzi, ale wlasnie czuje jakby nie bol miesni tylko tej kosci na dole, od srodka.. :ico_noniewiem: Zreszta usiedziec dlugo nie moge nawet bo moj M mi wczoraj taaakiego wielkiego arbuza kupil ze co chwile latam do lazienki, jeszcze mi 1/3 na jutro zostala hahah :D I tak sobie tez mysle, jakby mnie nagle zlapalo a tu do wc po arbuzie co 5 min trzeba :-D Dobrze ze w basenie chce probowac to moze nikt by nie zauwazyl, hahahaha :DD

[ Dodano: 23-07-2011, 23:01 ]
in.your.mouths Ja farbowalam przedwczoraj.. Okna i drzwi pootwierane na osciez zeby jak najmniej wdychac tego i tyle.. Ale to zalezy czy sama farbujesz czy u fryzjera, ja akurat sama w domu wiec na luzie moge sobie chodzic i sie wietrzyc bez problemu. Czytalam ze nie powinno sie farbowac w 1 trymestrze bo dziecko moze byc rude (...) a po drugie ze jakies uczulenia moze miec pozniej. Ale w pozniejszej ciazy mozna, tylko najlepiej farba bez amoniaku albo jesli z to jak najmniej tego wdychac. Ja bym sie powstrzymala ale juz tak dawno nie farbowalam, ze odrosty na pare cm i naprawde nieladnie to wygladalo :/ A wiadomo, ze jak maly tu bedzie to jeszcze gorzej by bylo..

[ Dodano: 24-07-2011, 07:02 ]
Helllo!! :-D
Wpadlam powiedziec, ze jak wstalam dzisiaj to poszlo mi troche sluzu z krwia.. Nie z niteczkami jak to pisza gdzieniegdzie ale tak jak na koniec @, taki czerwonawy.. Ale skurczy dalej nie mam, tylko lekki bol jak na okres w kregoslupie.. Ide sie jeszcze polozyc (o ile dam rade zasnac, bo teraz to jestem i podekscytowana i zaczynam sie coraz bardziej bac.. :-D ), wstane sobie gdzies o 10 i zobacze jak bedzie, zadzwonie do poloznej i zobacze co powie.. A moze juz skurcze sie pojawia? Jejuuu ale sie podjaralam hahaha :-D :-D To trzymajcie sie i mam nadzieje ze dzisiaj juzzzz........!!! :ico_brawa_01:

nina0226

24 lip 2011, 08:16

mam pytanko, któraś z Was farbowała włosy w ciąży? i co o tym myślicie?
Ja jestem po studium fryzjerskim, więc tak: w pierwszym trymestrze ciąży odradza się farbowania ze względu na dużą szkodliwość tych trujących środków, bo w tym okresie dziecko dopiero się zaczyna rozwijać w łonie matki. Natomiast jeśli chodzi o trzeci trymestr to możesz spokojnie pofarbować. Nic się nie stanie, ani Tobie, ani dziecku. Ja malowałam włosy w drugim trymestrze. Mały mnie porządnie skopał i tyle heh.

[ Dodano: 24-07-2011, 08:17 ]
Aguś powodzenia kochana! Dawaj nam tu znać co i jak

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”