ja wlasnie maslo zastapilam margaryna, nawet nie doczytalam, ze mozna zamienic, ale wyszla bardzo dobraMarkotka dzięki dokładnie ten sam dostałam od Emilii
U nas jest tak samo, dodatkowo w weekendy D głównie zajmuje się małym włącznie ze wstawaniem w nocy. Kąpiel też należy do niego. Emilia może mieć trochę trudniej bo jak P na zmiany to nie zawsze jest w domu. Ale Emilia zagoń go do tych kąpieli jak tylko jest w domu! Nawet niech nie próbuje się wykręcać, Tobie też się należy odpoczynek. A jak coś teściowa będzie gadać to jej powiedz do słuchu i nie przejmuj się nią.Jak K przychodzi z pracy on się zajmuję dzieckiem, a ja mam czas dla siebie i przy okazji zawsze jest coś do zrobienia. Kąpiel to też jego działka. Trzeba sobie faceta wychować. A to , że oni czasem nie widzą problemu w tego typu sytuacjach to święta racja, i jeszcze pretensje, że się zwróciło im uwagę![]()
Możesz jak najbardziej mieć dość wszystkiego i wszystkich! Ostatnio śmiałam się z siostrą, że obie zostawiamy chłopaków, telefony i uciekamy na bezludną wyspę tak chociaż na tydzień, jedziesz z nami?kocham swoje dzieci nad zycie, ale jestem z nimi 24 godziny na dobe - z czego wiekszosc sama i czasem chyba moge miec dosyc wszystkiego, prawda?
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość