Mateusz też nie ma skończonych 3 m-cy, tylko 12 tyg.Krzysiu będzie miał nawet nie 3 miesiące jeszcze, więc to pewnie za wcześnie, ale zapytam.
Ile Krzyś zjada mm teraz?
Wszystko zależy jak duże jest to uczulenie. Zazwyczaj przechodzi się na mm ha i obserwuje, jeśli nie ma uczulenia to problem z głowy i dalej na tym mleku a po pewnym czasie przechodzi się na zwykłe mm. Gorzej jak uczulenie wychodzi bo wtedy trzeba dobrać mleko bez mleka i czasami trafi się od razu, a czasami hurtownie można zakładaća powiedzcie jak to jest jesli dziecko jest karmione piersia, uczulone na krowie mleko, a mama chce przestac karmic?
zobaczymy jak to bedzie z innym niecycusiowym jedzeniem, ale wydaje mi sie ze do roku na pewno, najlepiej by bylo tak dlugo jak by chciala, i zeby sama zrezygnowalaA jak długo chcesz karmić Tosieńkę?
Z tym to różnie może być bo czasem jest tak, że mama by chciał już przestać a maluch nadal ciągnie i ni jak go oduczyć tego. Mówię wyłącznie na przykładzie mojej siostry. Ona po roku chciała przestać ale młody nie pozwolił, po 14 miesiącach sam powiedział nie i się skończyło.podejrzewam, ze nie bede potrafila odstawic jej od piersi, poczekam az sama zrezygnuje
wlasnie wiem, ze to moze byc roznieZ tym to różnie może być bo czasem jest tak, że mama by chciał już przestać a maluch nadal ciągnie i ni jak go oduczyć tego. Mówię wyłącznie na przykładzie mojej siostry. Ona po roku chciała przestać ale młody nie pozwolił, po 14 miesiącach sam powiedział nie i się skończyło.
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość