Witam was kochane moje ciężaróweczki
Jadzia rybka umie dotrzymywać słowa niesamowita niespodzianka!!!!
Kasiek87 ja bardzo chciałam potwierdzić ciąże to byłam w 6 tyg i 3 dniu ciązy...i już było serduszko.
biniu_s to cudownie ze jest wszystko w porządeczku...to na kiedy przypada termin porodu???
gusia90 trzymam kciuki za wizyte u lekarza...nie ma innej obcji aby nie było wszystko ok!!!
ja dziś dzwoniłam do poradni i dopiero wizyta na 16 sierpnia...i powiedzieli ze leczenia nie mogą zacząć nie wczesniej niz w 12 tyg ciązy....wkurzyłam sie , bo nie wiadomo czy dzidziuś do tego czasu dożyje!
dzwoniłam poradzić sie innego lekarza a ta zasegurowała ze nie ma na co czekac tylko od razu podjąc leczenie...
Siostra umowiła mnie jutro na prywatną wizyte u profesora od zakaźnych chorób na 14. proszę o trzymanie kciuków!...od jutra do końca tyg jestem na urlopie...mieliśmy wyjechac nad jeziora, ale w takiej sytuacji to nie wiem czy sie uda!
[ Dodano: 01-08-2011, 21:50 ]
biniu_s mojej koleżance też lekarz zalecił picie żurawiny na bakterie w moczu...i dzieki temu je wypłukała...żurawina na pewno i tobie pomoże!
[ Dodano: 01-08-2011, 21:56 ]
czy wy też macie wilczy apetyt...bo mi sie własnie włączył w tym tyg... jak tak dalej bedzie to znow przytyje 20 kilo o nie! nie dopuszczę do tego