Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 sie 2011, 07:51

Dzien doberek :-)

my wstalismy o 7.35, malyspal cala noc dbrze, za to ja sie krecilam z boku na bok,niby spalam, ale to wstawalam na siku, to Alanek sie wiercil, to zgaga mnie meczylam, ale wyspalam sie :-)

Dzis jedziemy po farby i bedziemy zaczynac malowanie
Zaraz tez musze leciec do tej drgerii, bo jednak wczoraj nie pojechalam, nie chcialo mi sie, a pogoda zapowiada sie ladna i ciepla wiec zaczynam dzis prac :ico_brawa_01:
no ja też traktuję to jak jakiś zabobon:):):)
he he ciekawe kto to wymyslil

A co tu takie pustki od wczoraj, gdzie sie podziewacie?????

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 sie 2011, 08:14

Elibel jeśli to prawda ze zgaga i włosami to moje dziecko chyba całe będzie zarośniete, juz sama nawet nie wiem po czym mam zgagę, na pewno po przecierze pomidorowym , sosach z pomidorów i pomidorach, po dżemie i pasztetach, produktach w których sa drożdze lub proszek do pieczenia /bynajmniej cos po czym ciacho rośnie/ także tragedia. Dobrze że jest renni.

WItam was środowo :ico_ciezarowka:

U nas piekne niebieskie niebo i słonko, aż lepiej, w końcu po 2 tygodniach chłodu i deszczu wietrze w domu i siedzę przy otwartych oknach i drzwiach na balkonie.

Stawiam od razu kolejnego :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: za 8okienko, oj coraz bliżej jestem.

Przygotowuję sie do wizyty u gina, muszę nogi ogolić, wczoraj z bikini pomógl mi M.

I dokończyc raport i mam cały dzień wolny dla siebie, może pranie zrobię.

[ Dodano: 03-08-2011, 08:15 ]
Dzis jedziemy po farby i bedziemy zaczynac malowanie
a na jaki kolor Pati malujecie, lubię malowanie, bynajmniej zapach farby

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 sie 2011, 08:33

a na jaki kolor Pati malujecie
sypailnie dzieciakow na niebiesko-piaskowy
pokoj zabaw planowalam caly na zielony, albo oliwkowy, ale tak sie zastanawiam czy nie dodac tez piaskowego, sypialnie i duzy pokoj na kawowy, kakaowy bo mamy w brazie urzadzony pokoj, a kuchnia na bialo tak jak byla
:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: za 8okienko, oj coraz bliżej jestem.
no juz blizej niz dalej :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 sie 2011, 08:43

sypailnie dzieciakow na niebiesko-piaskowy
pokoj zabaw planowalam caly na zielony, albo oliwkowy, ale tak sie zastanawiam czy nie dodac tez piaskowego, sypialnie i duzy pokoj na kawowy, kakaowy bo mamy w brazie urzadzony pokoj, a kuchnia na bialo tak jak byla
wszytskie kolory ładne, z tych co wypisałaś.... to widze czeka was takie gruntowne malowanie wszytskich pomieszczeń.
no juz blizej niz dalej
jakby na to nie patrzeć

Kurcze obudziłam się dzis z bólem kregosłupa, dziwne raczej nigdy mi nie dokuczał, a teraz co jakiś czas mnie dziabnie jakby ktoś szpile w krzyż mi wbijał. :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 sie 2011, 09:26

Cześć!

Wy tu o zgadze, a mnie od rana dzisiaj :ico_olaboga:
Chociaż baaardzo rzadko miewam, a dziś bleee....

U nas też piekna pogoda :ico_brawa_01: Pranko juz się kończy prać, bo my na nogach od przed 7 :ico_olaboga:
Spakuję Zuzię i dziś jedzie do babci.

izabelllla123, :ico_brawa_01: za kolejne okienko :ico_brawa_01:

[ Dodano: 03-08-2011, 09:27 ]
A u mnie jeszcze trzy tygodnie :ico_brawa_01:

marcz89
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

03 sie 2011, 09:47

Witam:)
Słonko świeci pięknie:D
Dlatego ja jadę do mamy wypoczywać :) Wczoraj się napracowałam więc dzisiaj robię sobie wolne:D

Trzymajcie się:):*

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 sie 2011, 10:04

za kolejne okienko
dziekuję
A u mnie jeszcze trzy tygodnie
to dla Ciebie również gratulacje, całkowita końcóweczka już :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 03-08-2011, 10:22 ]
dostałam własnie wyniki badań i znów nonono krew sie znów w moczu pojawiła, bakterie dość liczne, dużo sluzu i bialko więc pewnie znów urosept i zuravit będę brała, Krew tez się nie poprawiła, mam jeszcze wieksza anemię niż miałam, pomomo leków które biorę, niska hemoglobina, hematocryt i czerwone i białe krwinki, dobrze że dziś mam wizyte to pewnie cos gin zaradzi.

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

03 sie 2011, 11:23

hej i ja witam z rana :ico_oczko:

Weszłam wcześniej, ale dziś jestem nie do życia :ico_olaboga:
Serce wali jak oszalałe, słabo mi, najchętniej poszła bym spać, niedobrze mi,
jakieś dziwne zapachy czuję które drażnią jak cholera :ico_puknij: i jeszcze zgaga :ico_puknij:
W nocy spać nie mogłam tak duszno mimo otwartych okien, że skórę można było zdjąć
Już mam dość :ico_noniewiem:
Dobrze, że już tylko miesiąc :ico_sorki:

Elibell szkoda, że mężuś nie pomyślał, że zmęczona wrócisz :ico_noniewiem:
Ahh te chłopy to czasem tak mają.
No i super, że już koniec pracy :ico_oczko:

Pati ja myślałam, że tylko pokój dla chłopaczków będziecie malować a tu proszę,
malowanie pełną parą :-D

Izabela moje chyba też małpką się urodzi :ico_oczko:
Bo zgaga codziennie męczy :ico_noniewiem:
Super, że mężuś pomógł Ci się ogolić :ico_brawa_01: mój bidny się boi, że mi krzywdę zrobi.
Ale pewnie jak by musiał to by pomógł :ico_sorki: w końcu nie raz tam zaglądał :ico_oczko:

Marcz miłego dnia :ico_oczko:

Ja stawiam za ostatnie okienko :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
Kocura i za Twoje :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

elibell
4000 - letni staruszek

03 sie 2011, 11:24

Doberek Kobietki:)

Pospałam do 10, mąż pozwolił, wstał z Elizą, nawet nie prosiłam, on nie pytał, wstał i poszedł z nią na dół:)
Stawiam od razu kolejnego za 8okienko, oj coraz bliżej jestem.
:ico_brawa_01: o tak, coraz bliżej jak dalej jest każdej:)
dostałam własnie wyniki badań
uuu to nie fajnie, że wszystko tak nisko, a od czego to tak możesz mieć, daj znaka po wizycie u gina, co on na to i co ci przepisał, ale tak bywa, maluszki zabierają z nas to co najlepsze i najważniejsze.
A u mnie jeszcze trzy tygodnie
wow 3 tygodnie jeszcze, ale zleci co??? czy dłuży Ci się jak to bywa przy końcówce?
I zazdroszczę, że Zu macie gdzie zawiesć na troszkę, bo i ona odpocznie od was i wy od niej hehhe.

A u nas parówa dzień kolejny, mimo deszczu całą noc jest ukrop. Jedno pranie maż wstawił, trzeba teraz wywiesić i drugie sie już chechła a sterta prasowania mnie dziś czeka, ale chyba nie wiem kiedy bo przy tym gorącu nie wyobrażam sobie sterczeć jeszcze nad żelazkiem.

Na 1;30 idziemy na zabawy z Elizką a po południu może na park wodny w zależności jak pośpi. No i obiad musze jakiś zmajstrować a kompletnie brak mi pomysłu dziś

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

03 sie 2011, 11:28

Izabela powiem Ci, że ja z Elizą tak miałam anemia i wiecznie coś w moczu :ico_puknij:
Ja nie wiem czy to te dziewczynki tak wysysają co najlepsze :ico_noniewiem:
A teraz hemoglobina na takim poziomie była, że aż położna była mile zaskoczona :ico_oczko:
A z moczem miałam raz problem jak mi krew wykryli ale to wiedziałam, że kamorki z
nerek się ruszyły.
A tak w ogóle to moja kolekcja kamorków powiększyła się do 3 znalezionych.
A ile przepadło w kibelku to nie wiem. Ciekawe ile tego dziedostwa jeszcze siedzi we mnie :ico_puknij:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”