Dzien doberek laseczki
my wstalismy dzis po 8, pogoda deszczowa, pada,ale nie mocno.
Zaraz lece robic sniadanko, bo jesc sie chce
Pati85, a powiedz u Was też znieczulenie do wyboru jest????
tak, pytaja sie czy chce sie znieczulenie czy nie, u nas jest za darmo, ja nie chcialam, bo balam sie, ale lekarka sama przychodzila i mnie namawiala na nie, bo u mnie rozwarcie nie postepowalo, a synkowi tetno za bardzo skakalo i dlatego wzielam, zeby sie wyciszyc i uspokoic i moze wlasnie za pozn je wzielam,albo za duza dawke dostalam
A co do krzykow podczas pordu to u nas nie jest to wskazane, pamietam jak jak ja krzyknelam przy pierwszym parciu, a polozna pwiedziala, ze prsze sie krzyczec
ja pamiętam jak w bólach mówiłam do meża "wybij sobie z głowy więcej dzieci,
hehe, skad ja to znam
dziewczyny co bierzecie dla maluszka do szpitala z ciuszków???
ja Ci kochana nie pomoge, bo ja niemusze miec ciuszkow, wszystko jest w szpitalu, biore tylko na wychodne do dmku, mujsze tylko torbe dla siebie spakowac
Stawiam za skończony 34 tc

juz niedlugo
C do obaw czy sobie dam rade tez tak mam, kapaniu to nawet mowy nie bedzie, maz kapal ERysia, bo ja sie balam, przeraza mnie to, ale moze nie bedzie tak zle

a u mnie za 36 tydzień!!!
jejku, ale Ci polecialo, juz niedlugo
Oliwką smarowałam, a potem wyczesywałam miękką szczoteczką.
ja dokladnie tam sam, Erys duzo nie mial,a le mial tyle wloskow, ze bylo bardzo trudno tego sie pozbyc
A dzis czeka mnie pracowity dzien, musze wczesnie zrobic obiadek, zuoke mam juz z wczoraj, ogorkwa robilam, smaczna wyszla, taka kwaskowata, uwielbiam taka a na drugie bedzie miesko z piersi z kurczaka w sosie, a potem jedziemy farby kupic

noi troche ogarnac mieszkanko trzeba