Tak, zawsze przed karmieniem jakieś 20 min.raz dziennie jedna kapsulke, tak?Ja daje D-Vitum właśnie kapsułka twist-off.
ja bardzo nie lubie podawac dzieciom czopkow, zreszta sama tez nigdy nie uzywalamEmilia też czytałam o Camilia-na pewno różnią się postacią viburcol to czopki, a camilia jest w płynie w takich fioleczkach jak sól fizjologiczna. A dodatkowo składem-zupełnie inny. Za tydzień będę widziała się z ciotką to się wypytam bo ona często przepisuje różne homeopaty. Ogólnie czopki szybciej działają.
Tak, zawsze przed karmieniem jakieś 20 min.
Ja też nie lubię i mam nadzieję, że nie będzie konieczneja bardzo nie lubie podawac dzieciom czopkow, zreszta sama tez nigdy nie uzywalam
myslalam, ze sklad moze maja podobny
Super że już tyle wytrzymuje bez jedzenia.Tosia spala do 5:30, ale o 23 dalam jej jeszcze sie napic, bo sie krecila, a mi piersi pekaly
Oj, jest już co dźwigać,a mój kręgosłup i kolana to wysiądą całkowicie]tez kawal chlopa![]()
To Camilia, producentem jest firma francuska stąd ta reklama (ta firma często tak się reklamuje niezależnie od tego czy lek jest super czy nie). Za tydzień będę się widziała z ciotką to zapytam.Ostatnio oglądałam ulotkę z jakiejś apteki i była tam reklama leku na bolesne ząbkowanie, to lek który jest stosowany we Francji, podobno super, ale nie pamiętam nazwy, a ulotki już wyrzuciłamTylko ciekawe czy to nie taka sama bajka jak z Sab Simplex, że ten sam składnik tylko inne stężenie.
U nas się nie sprawdziły, pupa była zaraz czerwona cała. Ale to pewnie od dziecka zależy.Kupiłam dzisiaj na próbę inne pieluchy, też pampersa, ale nie premium care tylko baby active...
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość