hej
Ja dopiero znalazłam chwilę, dziś u moich rodziców był odpust wiec Pola musiała koniecznie być

, teraz jest u sąsiadki, maż po nią poszedł.
Młodsza latorośl już śpi
Z wakacji wróciliśmy bardzo zadowoleni (mogę każdemu polecić ten hotel w którym byliśmy), tylko pogoda mogłaby być lepsza, raczej jesiennie niż letnio było
Mąż ma jeszcze ten tydzien wolny, starsznie się cieszę
Czytałam i odpisuje co pamietam
koroneczka 
dla grzecznego Maksia, fajnie, ze pogoda dopisuje
murchinson to duzo km robicie

Liwia tez przeważnie w podroży śpi, jak sie jedzie jest ok. ale jak wracaliśmy z wakacji, staliśmy w korku 1,5h i Liwia sie rozdarła, nie było rady musiałam ja na chwilę z fotelika wyjąć.
Dobrze wyczytałam, ze Mati ma juz 2 ząbki???
emilia u nas działa na jedzenie motywacja nagrodą, albo cos slodkiego, albo cos innego sie kombinuje

, przewaznie działa, u mnie generalnie nie ma problemu z jedzeniem, Pola jest mięsożerna i mączna, jest problem z warzywami, z pkola nabyła plucie jedzeniem (na szczęscie rzadko to robi), moze Marcel jak pójdzie do pkola patrząc na inne dzieci będzie zajadał
Chustę mam i noszę małą, ona lubi byc przytulona, często mi zasypia

choc na wyjeździe ani razu jej nie uzyłam, maz ją w nosidelku nosił, tam jest pozycja przodem i tylem, przodem do swiata zdecydowanie wolała
markotka fajne prezenty wybraliście na slub
Delicol stosuję regularnie

, pomaga bardzo, mała je o wiele spokojniej co za tym idzie wiecej na raz. Podajemy tez biogaię. ale wybuchy płaczu mamy nadal, nie wiem, czy ją cos faktycznie boli, czy placze, bo tak się nauczyła, i ten typ tak ma, w kazdym razie jest nieprzewidywalna, potrafi sie śmiać i gadac, a za chwilę wybucha przeraźliwym płaczwm
ania fajnie, ze wrócilaś, teraz sie pewnie ruszy

, Hani tez tak szybko wprowadzałaś inne niż mleczko jedzonko???