mnie naszła ochota na sałatkę z wedzonym kurakiem ananasem i kukurydzą
zjadłam już 1 porcję zaraz zabiorę sie za kolejną
w dodatku R. grzeje fasolkę po bretońsku więc dziś syta kolacyjka bedzie
nic mi nie mów do szkoły praktycznie wszystko ma z HK nawet gumkę ,a ost w markecie zobaczyła papier toaletowy i ręczniki papierowe z HK i oczywiście te podchody jak to się jej bardzo podoba ,jak ona bardzo by chciała itd itpIka202, to Twoja córcia taka sama fanka Hello Kitty jak moja
a ja wstawiłam kukurydzę w kolbach i zaraz zjem sobie makrelkę w sosie pomidorowym i oczywiście brzoskwinie i herbatka z miodemmargolcia napisał/a:
mnie naszła ochota na sałatkę z wedzonym kurakiem ananasem i kukurydzą
Oj tez bym zjadła Sama robiłaś czy kupna?
a ja robiłam ost taką prostą z ogóreczkiem i majonezem ale była pyszna i nawet dzieciakom smakowało ,ja w ogóle ost mam zachcianki na rybki a dzisiaj znowu byłam na śmieciowym jedzonku to już uzależnienieza mną chodzi pasta z wędzonej makreli ale nie bede aż tak bardzo przesadzać z zachciankami
ja lubie taką sałatkę ale z gotowaną piersią kurczaka,ananasem,rodzynkami,ryżem i majonezem aż mi smaka zrobiłaśja jeszcze dodaję do tego gotowany ryż i czerwoną fasolkę
ja też bym była ale mi za daleko tam ;/a dzisiaj znowu byłam na śmieciowym jedzonku to już uzależnienie
dla mnie pierś z kurczaka jest za sucha ;/ale z gotowaną piersią kurczaka,
gdybyśmy mieszkały bliżej to byśmy sie zamieniły ja dała bym ci swojej sałatki a ty mi pastę rybnąaż mi smaka zrobiłaś
hehe no takTakiej to dobrze
Ale ja mam babcię 2 bloki dalej, wiec tez nie moge narzekac
ja nie potrafię wcale takich zrobica ost takie własnej roboty to do szkoły robiłam w tłusty czwartek
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Sherriwette, TonieAnend i 1 gość