no dotarłam i ja
poprosze o dopisanie z przodu - Bartosz Mikołaj 28.07.11 - 3690 i 55 cm godz. 4.50
ja chciałam dziś pójść do lekarza i co? .. system padl i nie moge.. to sie pani pytam lekarze sa? - są? - to nie moge przyjść z dzieckiem ???? nie - bo system padł? tylko chore - bo zapisuja na kartce
.. litości - więc zważyłam młodego sama na wadze i wychodzi mi , że ma ok. 4340 ... możliwe? wyjsciowa ze szpital a3600 - bo juz ciągnął w szpitalu
prawie 700 .. ale widziałm u której 1 kg
w 3 tyg
ide was doczytac
widziałm tylko Malinke w rudych włosych
[ Dodano: 19-08-2011, 21:01 ]
docZYtałam to i owo
Karolina - to ja trzymam kciuki za ten poniedziałek!!! zobacz ja 1 syna przenosiłam, a drugiego nie - moze i ta mała nie przenosisz? zycze ci tego porodu jak najszybciej.. bo pamietam jak mnie szlag trafiał ... ze ciezko tak kosmicznie ... i spac kiepsko ..
co do spania - tfu tfu zeby nie zapeszyc - nie jest źle - do wczoraj były pobudki co 1,5 - 2,5 godziny .. teraz jak mu zrobiłam zimno w sypialni .. powaznie - chłodno jest a on pod kołderką - to spi - od 20.00 do 23.00 nawet
, czasami nawet do 24 .. wiec nie jest żle a potem co 2,5 - 3 godziny wiec koło 1.30 , 3.30 i 5.30 gdzies koło tego - najwazniejsze ze spi - a juz co ile sie budzi pal licho na razie - ma prawo mały jest
co do ilości mleka - mi uczyli jednego - laktatrem nie sciagniesz tyle ile dziecko - jezeli ty sciagasz ok 100 - to dziecko spokojnie ok 150- 200 - wiec dziołchy spokojnie . ja tez duzo pije i karmi tez - zimne
, ono ma wyjatkowo mało gazu wiec spokjnie ..
co do jak szybko pokarm przenika do mleka - ja czytałam ze po 30 min - a wy piszecie po 6 godzinach? hmm.. poszperam na necie w takim razie
ja wkłądm nie uzywam - bo mi piersi nie przeciekaja - jak w 1 ciazy aaa ale ja tez laktatora nie uzywam ... mały sam produkuje sobie ile potzreba ..
dobra ide jeszce poczatek przeczyatc
[ Dodano: 20-08-2011, 09:13 ]
ooo i żadnej nie było ???
więc gasiłam światło wczoraj tu - to teraz zapalam - dzień dobry
dla wszystkich