z wrażeń zapomniałam co której miałam napisać - bo właśnie sąsiad był u nas z nowinami, że żona już urodziła wczoraj po 17 a od poniedziałku w szpitalu była, po terminie 14 dni i cc a mały 4400
centymetra zabrakło by mogła naturalnie rodzić, wieczorem idę do nich fotki zobaczyć małego. A Kasia wyjdzie chyba jutro do domku:)
A ja wracając do domu dostałam takiego bólu w żołądku jezu myslałam, że do domu nie dotrę, przeczysciło mnie na maksa, położyłam się, adzwoniłam do męża, że różnie bywa, bo to oznaki są przyjechał do domu na trochę ale już pojechał do pracy.
GRATULACJE dla Naszej Kocury za rozwiązanie - pierwsza już jest i tuli swoje maleństwo, która następna???? Może jakieś zakłady hihihihi:):):)
Czytam ten artykuł "Ciąża niemożliwa" dobrze opisane:) Programów nigdy nie oglądałam jak mam być szczera i też jak o tym słyszałam wydawało mi się, że jak to jest możliwe nie wiedzieć, że jest się w ciaży tyle miesięcy, a jednak można.
[ Dodano: 25-08-2011, 16:07 ]
Kinga_łódź, trzymam kciuki by mąż miał tę pracę niezaleznie czy przez agencję czy na kontrakt, a moze kontrakt dostanie, jak sami po niego dzwonią:):):)
No i jak sie w ogóle czujesz????