Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 sie 2011, 13:59

Mnie wody odeszły jak siadałam na szpitalne łóżko, najpierw odprowadziłam mężusia bo
już prawie 20 dochodziła to mówię niech odpocznie chłopina w domku, wróciłam do pokoju
z zamiarem drzemki, usiadłam i poczułam takie puknięcie w pochwie, nie wiem z kąd ale
automatycznie wycofałam się do łazienki, poczekałam jak wszystko zleci i poszłam zawiadomić położną. Zadzwoniłam do K daleko nie odjechał ale wpierw myślał, że jaja sobie
z niego robię Zawracał na ręcznym
hehehe niesamowite, ale męża stresowałaś :-D
codziennie na kanale w kablówce TLC o 21 jest program o kobietach w ciąży które dowiedziały się podczas porodu że są w ciąży polecam bo niewiarygodne.
ja czasem to ogladam "ciąża z zaskoczenia" tytuł.
nie rozumiem, w czasie porodu dowiedziały się , że to ciąża???
dokladnie i albo rodza w domu albo idzie do szpitala bo źle sie czuje a tu lekrz mówi zaczyna Pani rodzic, kobieta w szoku bo nic nie wiedziała prze 9 misiecy.

:ico_szoking:

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 sie 2011, 14:04

ale super wiadomości :ico_brawa_01:
Nasza Agniesia dzisiaj o 10.55 urodziła syneczka przez cc

moje GRATULACJE

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

25 sie 2011, 14:07

ale męża stresowałaś
Sama w szoku byłam, ale kilka godzin wcześniej mówiłam do położnej że dziś zjade na
porodówkę :-D więc sama sobie wykrakałam :-D
kobieta w szoku bo nic nie wiedziała prze 9 misiecy.
Nie bardzo rozumiem takie kobiety :ico_puknij: jak można nie wiedzieć, a przez 9 mcy
wzdęcie miała :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 sie 2011, 14:28

Nie bardzo rozumiem takie kobiety jak można nie wiedzieć, a przez 9 mcy
wzdęcie miała
ja tak to oglądam ale wierzyć mi się nie chce że ni czuła ruchów dziecka, skurczy przepowiadajacych i reszty. jak dla mnie mało prawdopodoben no ale może faktycznie tak było.

marcz89
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

25 sie 2011, 14:46

Tak mnie zaciekawiłyście tym programem że musiałam tego poszukać. Przy okazji znalazłam ten artykuł, piszą tu o tych właśnie co nie wiedziały że są w ciąży. Naprawdę ciekawy jak macie chwilę przeczytać.
link usunięty przez obsługę forum
Ostatnio zmieniony 26 sie 2011, 11:01 przez marcz89, łącznie zmieniany 1 raz.

elibell
4000 - letni staruszek

25 sie 2011, 15:43

z wrażeń zapomniałam co której miałam napisać - bo właśnie sąsiad był u nas z nowinami, że żona już urodziła wczoraj po 17 a od poniedziałku w szpitalu była, po terminie 14 dni i cc a mały 4400 :ico_szoking: centymetra zabrakło by mogła naturalnie rodzić, wieczorem idę do nich fotki zobaczyć małego. A Kasia wyjdzie chyba jutro do domku:)

A ja wracając do domu dostałam takiego bólu w żołądku jezu myslałam, że do domu nie dotrę, przeczysciło mnie na maksa, położyłam się, adzwoniłam do męża, że różnie bywa, bo to oznaki są przyjechał do domu na trochę ale już pojechał do pracy.

GRATULACJE dla Naszej Kocury za rozwiązanie - pierwsza już jest i tuli swoje maleństwo, która następna???? Może jakieś zakłady hihihihi:):):)

Czytam ten artykuł "Ciąża niemożliwa" dobrze opisane:) Programów nigdy nie oglądałam jak mam być szczera i też jak o tym słyszałam wydawało mi się, że jak to jest możliwe nie wiedzieć, że jest się w ciaży tyle miesięcy, a jednak można.

[ Dodano: 25-08-2011, 16:07 ]
Kinga_łódź, trzymam kciuki by mąż miał tę pracę niezaleznie czy przez agencję czy na kontrakt, a moze kontrakt dostanie, jak sami po niego dzwonią:):):)
No i jak sie w ogóle czujesz????

marcz89
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

25 sie 2011, 16:23

Moja mała coś jest nadwyraz aktywna od wczoraj. Wierci się niemiłosiernie. Do tej pory aż taka nadpobudliwa nie była... Może już daje znaki że idzie?? :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 sie 2011, 16:50

Może już daje znaki że idzie??
może moze kto wie.

Mi wierci na dole cos i nadal ciagnie jak nie wiem, ale to jak sobie odpoczywam jak chodze to chyba się buja i relaksuje.

Kompletuje wlasnie dokumenty do połoznej. i po wizycie jeszce na zakupy skoczę bo mam jutro gości na urodziny w czym cięzarną i jedna po porodzie 2 tygodnie więc zrobię pstragi z folii, pieczone ziemniaczki, sałatkę grecką i cos tam jeszcze wymyślę. ciacho mam ale upieke jeszce z owocami i galaretką bo takie lubię.

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 sie 2011, 16:53

KOCURA BURA kochana gratulacje i dziekuje za smska :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: spory synus :-)

Nie mialam kiedy wejsc na neta, bo nie bylo nas w domu, ale caly czas o Tobie myslalam cz yjuz po czy jeszcze nie.

Co do tego , ze nie wiedzialaly, ze byly w ciazy jakos nie chce mi sie wierzyc, nie sposob tego nie zauwazyc, artykulu nie czytalam jeszcze, bo nie mam na razie czasu, poznij lukne.
Wlasnie bede jesc spozniony obiados, a glodna jestem jak wilk.

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 sie 2011, 17:00

A gdzie się podziewa Inia??

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”