po tym jak u gina byla to jeszcze sie nie odzywala, moze zabiegana jest i nie ma czasuA gdzie się podziewa Inia??
No ja pamiętam jak wczoraj kiedy czekałam na wynik testu i myślałam rany kiedy to zleci a to już 32 tydz i bliżej niż dalej .Nadal bardzo mi leci jak dla mnie zbyt szybko.SzkieletorekJejku ja pamiętam jak dopiero co 120dni do końca miałam a tu już 9
Poproszę troszku deszczyku.Burze nie bo nie lubię ich i źle mi się kojarzą ale deszczyk i lekkie ochłodzenie jak najbardziej .Izabela chcesz to Ci podeślę troszkę deszczu bo u mnie pada i pada a nawet zagrzmiało
No mnie nie puchną ale to że leci mi wszystko to fakt.Właśnie miałam pisać czy to ja taka niezdara bo masakra jakaś.Ciągle noże mi wypadają, wczoraj wywaliłam wielka puszkę z bułką tarta na podłogę i do szafki tez wpadło. Syf jak tralala.A z tymi rękami to mi wszystko leci nic utrzymać nie mogę :ico_zly
heh u mnie mój brzuszek robi na śliniak. A tak poważnie to wszystkie bluzki mam uświnione i nie chce się to już doprać. Nie wiem co się ze mną dzieje , chyba dziecinnieje .w ciązy ile razy cos jem oczywiście musze się popackać.
Kurde a ja wieszam.A pranie na polu mamy bardzo wysoko sznurki i od początku tak wieszam i nic się nie stało.jak trzyma się rece w góre naciagaja się mięśnie macicy i brzucha wiec gin zakazał mi spać z łapami do góry i temu tez nie powinno się wieszac firanek w ciązy
Oglądam to często. No ja bym padła chyba. Niewiarygodne .codziennie na kanale w kablówce TLC o 21 jest program o kobietach w ciąży które dowiedziały się podczas porodu że są w ciąży polecam bo niewiarygodne.
Gratulacje kochana i szybko wracajcie do domku.KOCURA URODZIŁA
Jestem w stanie zrozumieć wiele ale nie umiem sobie wyobrazić że nie czuła ruchów dziecka. Przecież moja jak szaleje to aż brzuch faluje wiec myślała że to z głodu czy jak ?Nie bardzo rozumiem takie kobiety jak można nie wiedzieć, a przez 9 mcy
wzdęcie miała
dokladnie i rosnacego brzucha tez nie zauwazyla, nie wiem ja tego wyobrazic sobie nie moge, okresu tez nie miala, ale pewnie to normalne, cieszyla sie, ze go nie majak szaleje to aż brzuch faluje wiec myślała że to z głodu czy jak ?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość