to kwestia tego, ze żylaki są bardzo niebezpieczne, jeden nieprawidłowy ruch i zator idzie do serca.ja dużo słyszałam o tych operacjach na żylaki i z tego co wiem nie są bezpieczne ja bym się nie zdecydowała, ale jesli kiedyś przyjdzie Ci taka ochota popytaj dokładnie lekarzy zorientuj się w tym jak najlepiej bo ja co i raz słyszę że ktoś umarł po takiej operacji. Nie chcę nikogo straszyc oczywiście ale brrr strach ogarnia.
masz racje przepraszam..ja mam bardzo zaawansowane żylaki i popękane naczynia krwionośne wręcz wylewy, celulit w randze kalafiora i nawet sexowna bielizna tego nie zakryje... prędzej koszula nocna po same kostki... do tego dodaj rozstępy i obwisła skóra na brzuchu plus deskja zamiast piersi..
wierz mi , że patrząc na takie coś w lustrze sex to ostatnia rzecz o jakiej myśle a tym bardziej w innym miejscu niż pod kołdrą ze zgaszonym światłem,,
do tego dochodzi zmęczenie bo jednak się nalatam przy mojej szalonej dwójce..
wierz mi, że nie w każdym przypadku to kwestia nastawienia... nie można wszystkich wrzucac do jednego worka, że tylko się wymigują zmniejszonym libido.. mi nawet fryzjer nie pomoże ani żadna maseczka co najwyżej dobry chirurg naczyniowy na którego obecnie mnie nie stać bo wa zniejsze jest dla mnie zapłacić za rehabilitacje niepełnosprawnej córki
hmmm, moj tez taki jest Ostatnio własnie mi powiedział,ze to ja ciągle gadam , jaka to gruba sie zrobiłam, że biust jak skarpety z piaskiem itd. Bo on sam w ogóle by tego nie zauwazył...więc mój mąż jest podobny do Twojego jemu nic nie przeszkadza,że mam sine wielkie rozstępy na udach po kolana i niżej,że w brzuszku mi przybyło
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 1 gość