jak dla mnie może być nawet -10 stopni. byle nie taki skawar jak teraz.Tak , widziałam pogodę i też się ciesze ze będzie chłodniej.
Choć nie musi od razu byc zimnica tylko cieplo ale nie upał.
doberekDoberek
musze zrobic, ale czekam na obrazki jeszcze i na nowa lampe i zegar na sciane, jak to wszystko bedzie to wtedy zrobie, ok?Pati85, czekamy na fotki pokoju Synka
dziekuje bardzoŚliczna fotka Eryka w podpisie
dziekuje bardzoPati85 śliczne zdjęcie synusia w podpisie
rowniez dziekuje za mile slowaPati85 śliczna fotka w podpisie, słodziak synuś
Dokładnie robota nie zając nie ucieknie choć mogłaby hehe .marcz89, ja nic dziś nie robię
No i czuj się tu dobrze jak raz upały a za chwile zimnica. I bądź zdrowy .A dzis??? Dzis juz zimnica, ma byc 18 stopni, jest pochmurno, czy to normalne???? Nie az taka roznica temperatur
Oo to czemu was zaprosili skoro się nie znacie ? Nie rozumiem tego .nie idę na wesele za ciepło i nie dałabym rady kondycyjnie. A nawet nie za bardzo się znamy z tymi ludzmi co nas zaprosili.milej zabawy na weselu
Aj kurcze oby jednak żółtaczka nie pojawiła się bo pewno tam gorąco im . A poza tym w domu zawsze najlepiej.Wiadomosc od Kocura BUra
Hej! Powoli dochodze do siebie.
Moze bysmy jutro wyszli, ale Mlody cos zolty sie robi
Pozdrowienia dla Was!
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość