brzuch już może zacząć być widoczny
chociaż w pierwszej ciąży różnie bywa
Teraz są podobno równie dobre tesco'we, gaga się nazywają...a te pieluchy z tesco pamiętam tanie były.
no u mnie też i teraz wszystko rośnie szybciej a w pierwszej miałam załamkę w szóstym miesiącu jak spodnie ciążowe ze mnie zlatywały bo nie mialy na czym się zeprzećno u mnie to nie pierwsza
a ja wysiedzieć bez robotki nie umie i zamierzam ciacho z jabłkami upiec ale tylkie szybkie więc nawet się nie zmęczęobiecałam, że mu ciemny sernik upiekę, który uwielbia
ja szukam tej książeczki i za nic nie mogę jej dostać w księgarniach gdzie ją kupiłaś??A, jeszcze mi sie przypomniało, a propos tłumaczenia starszemu dziecku, że w brzuchu u mamy jest dzidziuś, jest taka fajna książeczka z serii "Obrazki dla maluchów". Emi jest już za duża na tego typu książeczki, ale ta jest super, wszystkie pytania można z nią załatwić i czesto ja czytamy
wszystkiego naj oby wiecej takich rocznicCzęstujcie się ciachem i kawusią z okazji naszej 6 rocznicy ślubu
moj też od rana twardnieje ale zaaplikowałam sobie nospe i siedze na tyłku odkąd wróciłam z zakupówKurcze ja dziś miałam kiepską nockę, tak mi brzuszysko twardniało że się bałam, łyknęłam nospę i zasnęłam teraz niby ok ale i tak czuje taki napompowany ten brzuch
ja zaraz zrobie to samo, bo niby już nie aż tak twardy ale nie jest taki jak powinien być, na 16.00 jedziemy do znajomych na grilka więc też będę plaszczyć dupkezaaplikowałam sobie nospe i siedze na tyłku
moj twardnieje tak 2-3 razy dziennie normalnie dziś już takie twardnienie ok 5-6 razy czułamja zaraz zrobie to samo, bo niby już nie aż tak twardy ale nie jest taki jak powinien być
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Sherriwette i 1 gość