To tak jak i ja.Hej ja mam termin na 20 października 20011 :) i będę miała 2 córeczke
Witaj witaj.
U na goście , grają w siatkówkę ale na polu gryza mnie komary i siedzę w domu .Poza tym jestem taka zmęczona ze chyba zasnę zaraz .
witaj kobietko, i gratuluje 2 córci, mi się też marzy córcia ale co będzie to się okażeiwonatroscianka
kochana ja zamawialam dla Erysia w autka, te Carsy,a ta co ma to przeniose do sypialni, taka wiszaca, ksiezyc i wiszace gwiazdki.Pati jaka lampę zamówiłaś do pokoiku ?
no napisala, ze dochodzi do siebie wiecej nie pisala, wiesz nie chce tez jej tak bombardowac smsamiA wiesz może Pati jak ona się czuje, jak z karmieniem jej idzie ?
Pozdrów ja od nas.
dziekuje za mile slowa, a zobaczymy czy Alanek bedzie taki przystojniachaśliczny Eryś w podpisie, jeszcze chwilkę i będziesz miała drugiego przystojniaczka
jejku jak ja uwoelbiam murzynka, narobilas mi smakaja poprzestałam na murzynku wczoraj
gratulacje
dziekuje sliczniePati85, za Twój kolejny tydzień:)
i za Twoj kochanaza rozpoczety 39 tydzień:):):)
to u nas tak jest, zamykam ja w sypialni i caly dzien siedzi tam i spi, bo inaczej ciagle warczy i rzuca sie namelgo. Ok, on tez ja zaczepia i drazni, ale mimo tego ona nie powinna sie tak zachowywac, on nie moze nawet przyjsc do sypialni , bo od razu szczerzy na niego kly, to dla mnie chore, moi znajomi maja psy i jakos nigdy od nich nie slyszalam, zeby pies sie rzucal na dziecko z zebamipies się męczy i jest nieszczęśliwy
rasowy, Praski Ratler, nie polecam tych psow, sa agresywne, ona rzuca sie na ludzi, na psy i nawet na dzieci, a tak wygladaa co to za psiak, jakiś rasowiec czy kundelek, duży mały??
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość