Dzien doberek
uj u nas pogoda fatalna, zimnicai znow deszczowo caly tydzien taki ma byc gora do 15-17 stopni
niby dobrze, ale moglo by byc chociaz 20 stopni , slonecznie i nie non stop deszcz.
Kocura Bura kochana witaj z powrotem jak sie czujesz, jak synek. Jak znajdziesz chwile czasu to napisz nam cos i oczywiscie wklej fotke syncia
A nie nadrabiaj, w sumie o takim waznym nic nie pisalismy wiec mozesz sobie darowac czytanie
Pati85,
elibell,
za kolejne tygodnie
dziekuje
A przede wszystkim wszystkiego Najlepszego Wam życzę z okazji imienin:):):)
dziekuje kochana
Pati85może ktoś będzie chciał takiego małego łobuza jednak:)
no watpie, bo ona jest agresywna i strasznie szczeka wiec kto ja wezmie, dzieci nie lubi, a starsi ludzie potrzebuja raczej spokoju
Wiesz co ja uważam że troszku winy jest waszej bo pies skoro jest zamknięty cały dzień w sypialni tak
to jej wybor, skoro tak sie zachowuje w stosunku do synka to ja innego wyjscia nie mam, a na pewno nie pozwole, zeby rzucala sie na niego, dla mnie dziecko wazniejsze od psa.
broni swojego, nie jest wybiegany wybawiony więc może dlatego tez agresywny,nie poświęcacie mu czasu więc jest zazdrosny o małego
ona nie pozwala mu wejsc nigdzie, nawet jak siedzimy w duzym pokoju maly sie bawi to nie niego warczy a on jej nic nie robi wiec dla mnie to nie jest normalne zachowanie.
A tak maly pies nie potrzebuje wybiegania
a to że małego gryzie to ja bym psa nie obwiniała bo może mały mu dokucza a przecież on nie zrozumie że to dziecko i tak po prostu ma.
nie mowie, ze maly jest swiety, bo jej dokucza, ale nie zgodze sie z Toba, ze pies nie wie, ze to dziecko
Pati85Acha stawiam
za 33 tydzien
dziekuje
ja uważam że zwierze to nie zabawka i nie można tak traktować ale są rożni ludzie i opinie. Moj jeden tez jest bardzo agresywny
owszem pies to to nie zabawka, ale nie wyobrazam sobie jak mozna trzymac w domu agresywnego psa
dla mnie to niewyobrazalne. Dla mnie to bylby pierwszy powod do oddania psa a nwet uspienia
Aa Pati tobie również wszystkiego naj naj z okazji imienin
dziekuje
I niestety dla mnie dziś ważniejsze są moje dzieci jak pies, i jakby trzeba było to też bym oddała, uspić może nie chyba że okazało y się że jest agresywny bo jest chory psychicznie to co innego
mam takie samo zdanie
dziekuje
wymyślił inne imie Jagoda
szczerze to Jagoda mi sie nie podoba, nie dalabym tak corce na imie