no biore normalny zbiór witami dla kobiet w ciązy femibion natal 2- 2 tabletki /dodatkowa tabletka z kwasem omega 3 i jodem/ na anemię żelazo łatwoprzyswajalne 1 tabletka, magnez na skurcze 1 tabletka , na nerki i pecherz moczowy bo cały czas mam złe wyniki 2 tabletki uroseptu i jedna żuravitu oraz 1 tabletka witaminy C.- to wszystko na sniadaniewow tyle aż tabsów??? Jejuś ja z elizą tylko żelazo brałam jak wyniki za niskie były
No tak tylko mam nadzieję że troszkę wyzdrowieję, że chociaż gardło odpuści bo inaczej to nie będzie za fajnie dla mnie .szkieletorek, o to ci się imprezka szykuje
Oj ty nasz pracusiu . Zwolnij troszku .Wczoraj nie mialam kiedy zajrzec, caly dzien sprzatalam
A słyszałaś o tym że jak mama przechodziła menopauzę to tak córka może swoja przechodzić?Chodzi mi ze w podobnym wieku .Nie wiem ile w tym prawdy ale we jakimś programie o tym mówili że kobieta młoda powinna zapytać mamy kiedy zaczęła przechodzić menopauzę by wiedzieć do kiedy może odkładać starania o dzieci .Moja mama tez planowała wiecej ale w 34 roku zycia zaczęła przechodzic menopauze i jej plany zatrzymały sie na 3 dzieci.
35 tydzień za nami zaczynamy upragniony 36 tydzień lada chwila dzieciątko będzie donoszone
A ile masz latek jeśli można wiedzieć?a ja sie zarzekam, że wiecej dzieci nie będzie:) niestety wiek już nie ten
no wlasnie gdzies o tym czytałam, zobaczymy jak się nam uda z dzieciakami.A słyszałaś o tym że jak mama przechodziła menopauzę to tak córka może swoja przechodzić?Chodzi mi ze w podobnym wieku .Nie wiem ile w tym prawdy ale we jakimś programie o tym mówili że kobieta młoda powinna zapytać mamy kiedy zaczęła przechodzić menopauzę by wiedzieć do kiedy może odkładać starania o dzieci .
och, to trzymam kciukimam nadzieję że troszkę wyzdrowieję
współczuję Mnie już zgaga przestała męczyć, a to dobry znaktak mnie zgaga męczyła
tylko jak? Wiatrówkę wezmę od mamy he heInia to chyba trzeba tego kota pogonić i to ostro
pochwal się jak dojdzieJa dziś na wózek czekam może dojdzie albo jutro najpóźniej
spokojnie, jeszcze mamy czasProsimy czekamy obiecujemy, ale chyba jej za dobrze w brzuchu:-P
to pięknie że brzusio już w pełnej gotowosci.Położna twierdzi, że brzuszek już gotowy do porodu, bo bardzo nisko, może coś w tym jest, zgaga mnie już nie męczy, a i nacisk na pęcherz jest nie do zniesienia. Ciężko nie popuścić Ja i tak myślę, że do terminu dochodzę
rozbiegłysmy się z waga ja mam 17 na plusie i wizyty mamy w innym terminieNa plusie mam już 16 kg
ale fajnie bo zawsze jak patrzyłam na twoje podpisy wiedzialam kiedy mam wizytęhe he, jakoś tak pod końcówką się zmieniło
o to korzystaj ile się da z tej chwili wytchnienia.Tuśka śpi, więc mam chwilkę luzu
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Sherriwette, TonieAnend i 1 gość