Moja mała dostała gorączki na wieczór

Nie wiem co jej jest czy tylko chwilowe osłabienie organizmu

Na razie nie w głowie mi rodzenie

Idę coś zjeść zaraz z Wami popiszę

No co innego ubieranie dziecka które już chodzi bo jest w ciągłym ruchu i jak ubierzemy za bardzo to szybko spoci i efekt będzie tragiczny .Ja z małą chodziłam cała zimę na spacery , codziennie . Ale jak jej mama widziała jak ją ubierałam to się bardzo złościła że zaraz będzie chora że marznie tylko że nawet to co ja jej ubierałam to mała była gorąca. No ale ona lubiła zawsze ja grubo ubierać.Ona już chodziła wtedy, więc nie było opcji by zmarzła, to sanki, to chodzenie, więc nawet kocyka czy śpiworka nie brałam.
aha i stawiam za donoszoną ciążę
Kurcze ale was trzymają w napięciu te maluszki.Do pierwszej w nocy miałam skurcze już się zastanawiałam czy się zbierać, ale ustało wszystko...A już miałam nadzieję:)
no trzymają trzymają...Marcz oj trzymają w napięciu te nasze maluszkiMnie wieczorem i
rano pomęczyło, ale dalej cisza
No dla mnie to one są tragiczne . Używałam ich przy 2 różnych dzieci i dla mnie porażka totalna ale i cena nie wielka więc nie dziwne.A te pampersy z biedronki są w granicach 30zł za paczkę i są dobre podobno.
No straszna cisza .Gdzie one się pochowały?A gdzie reszta???
hehe tak jak te kobiety z tego programu ,,Ciąża z zaskoczenia ,,.No chyba, że należysz do kobiet które w ostatniej chwili się orientują, że to to.
No mam znajoma tylko taką z forum od bardzo dawna i ona swoja córcię pierwsza na tych pieluszkach miała, teraz jest z drugim w ciąży i tych samych będzie używać. Ona mówi że nie zawsze się pięknie dopierze do białego ale to i tak jest w środku więc co to przeszkadza czy pieluszka jest szara czy biała a otulacz od zewnątrz zostaje czysty. Ona zdecydowała się na te pieluszki nie dlatego że taniej wychodzi bo kasy maja ogrom on jakiś biznesmen , chałupa jak willa i ludzi ma od wszystkiego ale dlatego że ona jest eko i uważa że to jest zdrowsze tez dla dziecka .Wiesz jak już miałaś kogoś kto z tego korzystał i jest zadowolony to może i warto
Wiesz już zaczynam głupiec po prostu . Bo jak zaczyna każdy mówić że to złe i niewygodne to ja jakaś zrezygnowana się czuje i tracę wiarę że dobrze robię.Szkieletorek myślę, że jak już się zdecydowałaś i pienieżki na to odłożone to nie ma
co słuchać innych tylko robić jak miałaś zaplanowane
Oo jaki masz ? Ja właśnie tez muszę kupić tylko nie wiem bo ponoć powinno się kupić większy o około 2 rozmiary niż ma się obecnie. Masz z jakiejś firmy ?I stanik do karmienia.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 1 gość