W takim razie do zobaczenia w piątek

no właśnie ja przy Emilii 32 kilo przytyłam i tego strasznie się bojęw głowie mi siedzi tylko żeby nie przybrac znowu jak przy dziewczynach czyli na poziomie 20 kg przy w ciągu 8 miesięcy ciąży

no właśnie ja przy Emilii 32 kilo przytyłam i tego strasznie się bojęw głowie mi siedzi tylko żeby nie przybrac znowu jak przy dziewczynach czyli na poziomie 20 kg przy w ciągu 8 miesięcy ciąży
Ja stanęłam wczoraj wieczorem i miałam +3,3kg więc nie tak źle póki co. Dorodne chłopaczysko Ci rośnie w brzuszkuStanęłam rano na wadze i lekka załamkamam 7kg na plusie
mi się przybrało w 36tygodni ciązy 17kg. myślę że nie jest super ale tragedi tez nie ma. Tyle że mi organizm strasznie wode zatrzymuje, wiec waga też jest wieksza.Kaja napisał/a:
w głowie mi siedzi tylko żeby nie przybrac znowu jak przy dziewczynach czyli na poziomie 20 kg przy w ciągu 8 miesięcy ciąży
no właśnie ja przy Emilii 32 kilo przytyłam i tego strasznie się boję do 20 pewnie dobiję tak czy tak, byle nie więcej
mam nadziję że się spotkamyW takim razie do zobaczenia w piątek
Ika202, ale bzdura z tymi kartami a to tylko u Was w szkole wymyślili??
no to teraz was pociesze takie karty zostaną wprowadzone do wszystkich szkół w całej Polsce tak mnie własnie uświadomiła Pani z wydziału edukacji ,no i nasza szkoła ruszyła jako jedna z pierwszychIka202, z tą szkołą u Was to jakieś przegięcie jest
u nas dziś kotlety drobiowe, ziemniaki tłuczone i kapusta zasmażana.Co robicie dzisiaj na obiad??
chłopak będzie Paweł na 100%może chłopiec bedzie drugi, to i problemu z imieniem nie bedzie
dziękuję serdecznie.izabelllla123, za 36 tc
dobrze że masz juz to z głowy, ja nie miałam badań na cukrzycę wogóle, bo jestem antysłodka, nie trawię slodkiego. A w trakcie mialam kilka razy cukier ale z palca i wszystko ok.Ja wlasnie wróciłam z przychodni, gdzie miałąm przygodę z glukozą Obrzydlistwo, potem mnie tak zemdliło, myślałam, że tam nie wysiedzę
pysznie, ja lubię strong z laysa zawsze robię sobie do nich ogórka tartego z sosem tzatzyki pyszna przekąskaW ramach rekompensaty kupiłam sobie chipsy "ostra papryka" i teraz wcinam
oj to mnie nie ucieszyłaś, Oliwia to podobno też rozrabiaka straszny. I jesli faktycznie tak będzie to mąż powie że podały się dzieci na mnie z tym rozrabianiem i dogadywaniem.hihi mój mąż to Paweł Przyszykuj się na to że Pawły strasznie niegrzeczne są
oj zjadłabym ale pote bym zdychała ze zgagą w męcarniach tak mnie pomidowy i produkty pomidoro pochodne męcząJa dzisiaj na obiad spagetti chcę zrobić
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość