-zezarlam pol bufetu, wypilam chyba caly automat herbaty i
Ja bylam dzis na zebraniu w przedszkolu,oplacilam ubezpieczenie i inne pierdoly i portfel lzejszy Wpienilam sie tez,bo w zeszlym roku nie bylo lezakowania,a w tym roku jest - OBOWIAZKOWE
No wiesz jak moga tak dzieciakom w glowkach mieszac! Ja pamietam ze to bylam zmora dla mnie to cale lezakowanie.-zezarlam pol bufetu, wypilam chyba caly automat herbaty i
Ja bylam dzis na zebraniu w przedszkolu,oplacilam ubezpieczenie i inne pierdoly i portfel lzejszy Wpienilam sie tez,bo w zeszlym roku nie bylo lezakowania,a w tym roku jest - OBOWIAZKOWE
- co za bzdety,owszem po urodzeniu Andrzejka ja osobiscie fiksowalam i meza troszke odepchnelam od siebie,jak maly mial roczek - mielismy kryzys ale milosc przetrwa wszystko,a taki maly dzidzius bardzo potrafi ludzi zblizycbo po pojawieniu się dziecka wszystko się psuje
- bzdura,bzdura,bzdura A znajmomym wspolczuje,bo widac nie dorosli do rolii wogóle tatusiowie to są "od ich zrobienia" a mamusie do wychowywania
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot], radiormc i 1 gość